- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 38
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #1.341
canımmm sonucunu merakla bekliyordum maşşallah subhanallah hayırlı olsun..:)kızlar burada bana dua eden herkesten Allahım razı olsun. size haber vermezsem haksızlık etmiş olurdum. hamdolsun bugün test sonucumu aldım ve gebeyim.... Allahım herkese nasip etsin.... biraz endişelerim var ister istemez ilk gebeliğimin sonlanmasından dolayı ama hamdolsun Rabbime nasip etti tekrar. sıradaki arkadaşa 300 alıyorum buarada..
Yeni kişiye okumaya başlandı mi? Çarşamba dedin ya yarın başlıyor mi okumaya? Başla dersen 300 okurum olur mu?[QUOTznur65, post: 41206206, member: 259954"]Canım ağzına sağlık okumuşsun ama 2 gün daha bekle çarşamba liste yenilenecek listedeki ilk kişi için okumaya başlarsın haksızlık olmasın
Bebem in duası bitti canım onuda bir sonraki arkadaşa ilave ederiz sıkıntı yok :)Bebebm ıcın 250 okumustum Nete giremedim kusurabakma.sıradakı arkadaş için 300 okudum
buda gecer yahu için 300 aldım
250 alıyorum
Budageceryahu icin 300 aliyorum sabaha bitmis olur insallah girip yazamazsam haberiniz olsun.ben su ara rahatim ve bostayim okumasida hosuma gidiyor
Yarın başlayacak spring ilk arkadaş onun için dua alabilirsin ben yarın ona başladığımızda yazarım senin okuduğunu canım[/QUOTE]Yeni kişiye okumaya başlandı mi? Çarşamba dedin ya yarın başlıyor mi okumaya? Başla dersen 300 okurum olur mu?
Eskiden çok giriyordum forumu şimdi sayfa kapanıyor hafızam dolu diye galiba.kusura bakmayın
Çok sağol yaa tamam yyarın spring arkadaşımız iiçin300 ookuyacağım. Okuyunca yazarim[/QUOTE]Yarın başlayacak spring ilk arkadaş onun için dua alabilirsin ben yarın ona başladığımızda yazarım senin okuduğunu canım
Tamam canım sen bilirsin rabbim kucağına almayı nasip etsin sanadaCanım herkesın Ağzına sağlık Allah herkese evlat nasıp etsın ben yenı liste de olmak ıstemıyorum çünkü sık sık Nete giremiyor
budageceryahu icin 250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?