- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #9.941
kızlar keskı lıste yayınlansada bende dogurmadan bı tur daha okusam
olmazmı yavvv
Beni de Leyla diye parantez içinde yazabilirsin Canim. Allah razı olsun herkese hayırlı Kandil'ler.LİSTEMİZE DAHİL OLMAK İSTEYEN YENİ ARKADAŞLARIMIZ
S svdmrl
E Esrakarakaya
@Ecrin ensar bebek_elif
Ay12live
bnmkide elif cnm bende varım eklersiniz :)LİSTEMİZE DAHİL OLMAK İSTEYEN YENİ ARKADAŞLARIMIZ
S svdmrl
E Esrakarakaya
@Ecrin ensar bebek_elif
Ay12live
Beni de Leyla diye parantez içinde yazabilirsin Canim. Allah razı olsun herkese hayırlı Kandil'ler.
Listede adı gecen herkes icin hergun 1 tane mi okuyoruz Can'ım?
Tesekkur ederim cnm her gun bu listenin basindaki arkadaslara yuz mu okuycaz. Bide hergun bi kisiyemi iki uc kisiyemi ?LİSTEMİZE DAHİL OLMAK İSTEYEN YENİ ARKADAŞLARIMIZ
S svdmrl
E Esrakarakaya
@Ecrin ensar bebek_elif
Ay12live
Tesekkur ederim cnm her gun bu listenin basindaki arkadaslara yuz mu okuycaz. Bide hergun bi kisiyemi iki uc kisiyemi ?
Tam cnm allah razi olsuncanım liste henüz oluşmadı
bir kaç gün bekliyoruz
konuyu takip edersin
liste en az 30-40 kişi olur
her gün sıra ile bir kişiye 100 defa RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Cnm liste olusunca bana haber verirmisin etiket yaparmisin bnm huyumdur tum listeye okuyacam oyuzden hepsini alip teker tekr toplami netse okuyacam bacim senden haber bekkiyorumcanım liste henüz oluşmadı
bir kaç gün bekliyoruz
konuyu takip edersin
liste en az 30-40 kişi olur
her gün sıra ile bir kişiye 100 defa RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?