- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #8.841
Canım benim inşallah budua gurubundada beraberiz allahın izniyle :) allahım kabul etsin tüm isteyenlere nasip etsin hamislerimizle saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbimiz inşallahCANLARIM BİR KİŞİYE BİR GÜNLÜK 7000 OKUYOZ
VE KAÇ KİŞİ OLURSA O SAYIYA BÖLÜYOZ
GEÇEN LİSTE TAM 35 KİŞİYDİK GÜNLÜK 200 DÜŞTÜ
DAHA ÖNCEKİ LİSTEDE HERKES İSTEDİĞİ KADAR OKUYODU.
BAKALIM BU LİSTE KAÇ KİŞİLİK OLUCAK
Canım benim inşallah budua gurubundada beraberiz allahın izniyle :) allahım kabul etsin tüm isteyenlere nasip etsin hamislerimizle saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbimiz inşallahCANLARIM BİR KİŞİYE BİR GÜNLÜK 7000 OKUYOZ
VE KAÇ KİŞİ OLURSA O SAYIYA BÖLÜYOZ
GEÇEN LİSTE TAM 35 KİŞİYDİK GÜNLÜK 200 DÜŞTÜ
DAHA ÖNCEKİ LİSTEDE HERKES İSTEDİĞİ KADAR OKUYODU.
BAKALIM BU LİSTE KAÇ KİŞİLİK OLUCAK
EVET AÇIK TATLIMListe acik mi kizlar
heryerde beraberiz ayşe ablaCanım benim inşallah budua gurubundada beraberiz allahın izniyle :) allahım kabul etsin tüm isteyenlere nasip etsin hamislerimizle saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbimiz inşallah
Aynen canım benim inşallah hamis haberlerini alırız allahım hayırlı kılsın inşallah minigin nasip olsun rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin AMİNNNN insallahhhhheryerde beraberiz ayşe abla
aminnnnn hepimize inşallahhhhhAynen canım benim inşallah hamis haberlerini alırız allahım hayırlı kılsın inşallah minigin nasip olsun rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin AMİNNNN insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?