- 29 Ocak 2015
- 6.868
- 127.397
- 548
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #2.881
Yanlışlıkla fazla okudum +100 daha okuyorum zaten çok eksik var.toplamda 400 okumuş oldum.
400 aldım canım geç kaldım ama...surekli ağlayasım var bu aralar hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden..çok özür dilerim takip edemiyorum ama hepiniz için seccademi serip dua ediyorum..liste sonuna kadar herkes için 250 alıyorum canım..
amin canim inşallah bende ilk negatiften sonra ne o hastane ne o doktor dedim. Ama sonucta 1 kere daha denedim hatta bi 2. Si. Sonuc alamayinca mecburendeniysn.Allah sabır versin canım ben bir kere tüp denedim negatifi görünce bi daha hastanenin önünden bile geçmedim böyle 6. Yada işte 8. Yi deniyorum diyenlerin sabrına hayran kalıyorum bu cümleyi en son öznur65 e kumuştum o çok şükür şimdi hamile şimdide sana söyledim inşallah sende hemen hamile kalırsın. Ben kısmet olursa önümüzdeki ay histeroskopi yaptırıp bi kere daha deniyim diyorum hayırlısı artık...
aslinda bitmesi lazim maa bazi aekadaslar duzenli dua almıyorlar tamam sana 300 yazayım bundan sonraKızlar günaydın duamız bitmemiş henüzfulya3535 ben eskisi gibi 300 okuyabilirim istersen 400 de yazabilirsin bana,benim hala umudum var arkadaşımız için +300 alıyorum
Dua bitmis arkadas almis . Ama bgn girip siradakilere dua almalisinpoeek kalan 100 ude sana yazayim mi?
Listemiz kapandi bi 15gune basa doner takip et bizi ozaman alabilirizbenide listeye alır mısınız alım var mı
tamm canım yeni listede kesinlikle olmak istiyorum beni unutmayın sakınListemiz kapandi bi 15gune basa doner takip et bizi ozaman alabiliriz
rabbim hayırlı eylesin tüm isteyenlerin içinde de senin yüzünü güldürsün inşallahKızlar tahlil için geldim kan verdim bekliyorum heyecanla rabbim hayırla sonuçlandırsın inş.dua edin
ben sana liste sonuna kadar 200 yazicam. Okuyan herkesin agizna saglik.fulya3535 canım ben de ailemin yanına geldim internete pek giremiyorum. Bana da liste sonuna kadar 200 yaz herkese lütfen zaten şu an listenin yarısındayız. Allah senden razı olsun ilgileniyorsun...
hadi bakalim guzel haberler bekliyrzKızlar tahlil için geldim kan verdim bekliyorum heyecanla rabbim hayırla sonuçlandırsın inş.dua edin
amin arkadasim agzina saglik rabbim hepimizin yuzunu güldürsünfulya3535 senin için 250 okudum doktordasın rabbim hayırlı haberler almayı bize de müjdeli haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah. okuduğumuz dualar hürmetine hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
Yok ben bilmiyrm hic namazdan bahsedilmedi burdafulya3535 ben kendim için de okuyorum siz geçenki listeyi yaptığınızda başlamıştım, az kaldı. kandil gecesine inşallah bitireceğim. duanın namazı vardı sanırım nasıldı yazar mısın?
Kızlar tahlil için geldim kan verdim bekliyorum heyecanla rabbim hayırla sonuçlandırsın inş.dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?