EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

kızlar size bişey sorcam orkid ile çıkan haberlere ne diyorsunuz kısır falan yapıyormuş

Canım ya onu bilmemde. Ben kasıtlı olarak bayanlarımızı kısırlaştırma için gizli birşeyler olduğnu düşünüyorum. Bu benim kanaatim. İngertilite yaşı o kadar küçük yaşlara düştü ki şüphelenmemek elde değil. Ama orkid için bilemiyorum. Bin 1.5 sene önce yoğun kanama yüzünden bir işlem gördüm ondan sonra orkidin üzerine afedersiniz sargı bezi arasında pamuk kullanıyorum.

Hemen kan verseydin icin rahat ederdi. Buarada duaya katilacakmisin

işyerimdeki bilgisayardan giriyorum site tuhaf görünüyor..Çok sevindim canımmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, analı babalı büyütsün.. Rabbim tüm isteyenlere o duyguyu tattırsın (Amin !)

ablam yeğenime hep prima kullandı..BEn molped kullanıyorum ama Allah razı olsun paylaşımın için..

Ben de bu orkid olayını bir arkadaştan duymuştum.önce şaşırdım.ama sonra biraz düşününce olabilir yani dedim.bebek katillerinden herşey beklenir.çok şükür alternatif ürünlervar.kullanmak zorunda değiliz.hem boykot yapmış olur hem de içimizdeki kuşkulardan kurtulmuş oluruz

Tuba ve öznur için 200'şer okudum kızlar Rabbim kabul etsin inşallah. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evladı en hayırlı şekilde sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım benim bende duydum ve kullanmama kararı verdim insallahhhh da tüm isteyenlere nasip etsin rabbimiz minigini inşallah

------YENİ LISTEMIZ--------

SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.

=.....tubatesbih.....ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Yeni listemiz
1.spring2014..........................150

2.Damla-22............................200
3.
tubatesbih..........................200
4.öznur65..............................200
5.whiterose00........................200
6.benimhalaumudumvar......200

7.papyonkilikli.....................200
8.fulya3535...........................200
9.svd1910(hatice)................200
10.deborah26........................150
11.rukall...............................2000
12.budageceryahu(makbule)200
13.fatihpepe(mukaddes)....... 200
14.gamzeli-es(gamze)...........200

15.veson...............................200
16.zambak-zumbak..............200
17.687403_igt(gulay)..........200
18.Avrenim(ebru)................200
19.prensess38(rabia)..........200
20.Mmihrimah(aslı)............200
21.tsefem28..(tugba)............200
22.DELIRUZGARIM...............200
23.cigdemra.........................200
24.ecrin87............................200
25.mutlulugumsun..............200
26.kiwicik.............................200
27. polyanna_30.................200
28.gul333.....................................200
29.nurme......................................200
30.ravzatugba..............................200
31.ayseygt....................................200
32.htchmd...................................200

33.mrymogztrk..........................200
34.Delia.........................................200

KALAN=..............................300

**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
**LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA AÇIKTIR.
[/QUOTE]

sadece orkid mi yoksa molped vs diğer pedlerde dahilmi bu konuda bende dış ülkelerin bir oyunu olduğunu düşünüyorum bir ara bebek mamaları içinde söylenti olmuştu zeka gelişimini önlüyormuş bir tanesi ki türkiye dahiler yetiştiremesin diye tabikide ne gelirse rabbimden gelir rabbim inş. böylesine kötü eylemlere sahip insanların cezasını önce bu dünyada sonra ahirette verir.. eğer bizim gibi candan yürekten çocuk diye uyuyup çocuk diye kalkan insanların hayalleriyle oynayan insanlara rabbimin güzel bir cvbı vardır mutlaka. rabbim tek tek hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

200 okudum allahım kabul etsin inşallah tez amanda kucağına yavrunu versin sana okuduğumuz dua hürmetine biz kullarına ve tüm isteyenlere versin inşallah D damla -22 , fulya3535

[/QUOTE]
Arkadaşlar tubatesbih arkadaşımızın son 300 Duası kalmış aramızda paylaşıp diğer arkadaşa geçelim inşallah ben 50 daha okuyorum inşallah.ekstra okuyabilen varsa katılsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…