- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
- #2.541
Kizlar avrenim icin dua almaya baslayin. Ben dr a gidiyrm listeyi guncelleyemedim. Oglene kadar donup hallederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bildiğim kadarı ile deborah26 gebeliğin çok BAŞINDA adeti bile gecikmedi Değeri 50 filan bu değerle usg de gözükmez. Değer 1500 den aşağı usg de gözükmez git tahlil ver sanırım regl gecikti. Inşallah hamilesinDeborah26 arkadaşım adetin kaç gün geçmişti acaba bir de usg de keseyi gördün mü..test yapmak istemiyorum hastanede çalışıyorum röntgendeki doktora usg de baktırıp varsa görmek istiyorum o desin olabilir diye varsa öyle sürpriz olsun..2gün önce rahim kalınlığı 8mm di ama hamilelikte de adet öncesi de kalınlaşıyor ya bişey yoktu o zaman cevap verirsen sevinirim tekrar hayırlı olsun canım:*
4 cuma 1000 ya evvel çekmeyi unutmayın
Kan tahlili vereceksen saat önemli değil ama gebelik testi yapacaksan en az 2-3 saat Sıvı tüketme hadi inşallah güzel haberlerle gel hemen sonucu yazSaati önemli mi canım
Adetime 3-4 gün vardı tatlım keseyi görmedim muayne olmadım henüz değerimin yükselmesini bekliyoruz yarın yine kan vericem beta hcg 1000 olduğunda kese görünürmüş benimki 50'ydi. Bakalım Allahım yardımcımız olsun.Deborah26 arkadaşım adetin kaç gün geçmişti acaba bir de usg de keseyi gördün mü..test yapmak istemiyorum hastanede çalışıyorum röntgendeki doktora usg de baktırıp varsa görmek istiyorum o desin olabilir diye varsa öyle sürpriz olsun..2gün önce rahim kalınlığı 8mm di ama hamilelikte de adet öncesi de kalınlaşıyor ya bişey yoktu o zaman cevap verirsen sevinirim tekrar hayırlı olsun canım:*
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar diğer sayfada yazdım sizede haber vermek istedim dün test yaptırdım hcg 50 çıktı :) cumartesi günü tekrar kan vericem sanırım henüz yeni inşallah yükselir dualarınızı esirgemeyin, benim için dua eden herkesten Allah razı olsun Allahım hepinize çifter çifter bebekler versin kucağınızı doldursun
Sağol Öznurcum amin inşallah...Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah
1000 ya Evvel için cuma günleri saat önemli mi tatlımKan tahlili vereceksen saat önemli değil ama gebelik testi yapacaksan en az 2-3 saat Sıvı tüketme hadi inşallah güzel haberlerle gel hemen sonucu yaz
İdrar testi yapmak oruç bozmaz ki test yapacak kadar idrar mi yok mesane de yoksaAkşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum idrarda bakamıyorum oruçluyum.. Usg de doktora baktırdım ama bugün yada yarın adet olcakmışım gibi gözükmüyor inşaallah hayırlı bir haber veririm size.
İdrar testi yapmak oruç bozmaz ki test yapacak kadar idrar mi yok mesane de yoksa
Kan vermekte orucubozmaz diye biliyorum ben vücuttan çıkan değil vucuda giren seyler orucubozar (serum gibi) ama sen yinede acele etme :)Ters yazmışım :) îdrarda çıkmayabilir dediler bir de sabah ilk idrarda önerîyolar..kan da oryçluyum vermek istemedim
tatlım kan vermek orucu bozmazTers yazmışım :) îdrarda çıkmayabilir dediler bir de sabah ilk idrarda önerîyolar..kan da oryçluyum vermek istemedim
Evet okunuyormuşKızlar bu dua adetliyken okunuyormiydu
Ebru ve Rabia arkadaşlarımız için 200 er yazar mısınız yarın gün içinde yazamayabilirim belki..
Ebru arkadaşımız icin 250 okudum
Ebru için 250 aldim
Avrenim için 250 Allah kabul etsin