• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Kizlar avrenim icin dua almaya baslayin. Ben dr a gidiyrm listeyi guncelleyemedim. Oglene kadar donup hallederim

Deborah26 arkadaşım adetin kaç gün geçmişti acaba bir de usg de keseyi gördün mü..test yapmak istemiyorum hastanede çalışıyorum röntgendeki doktora usg de baktırıp varsa görmek istiyorum o desin olabilir diye varsa öyle sürpriz olsun..2gün önce rahim kalınlığı 8mm di ama hamilelikte de adet öncesi de kalınlaşıyor ya bişey yoktu o zaman cevap verirsen sevinirim tekrar hayırlı olsun canım:*
Cnm bildiğim kadarı ile deborah26 gebeliğin çok BAŞINDA adeti bile gecikmedi Değeri 50 filan bu değerle usg de gözükmez. Değer 1500 den aşağı usg de gözükmez git tahlil ver sanırım regl gecikti. Inşallah hamilesin

Deborah26 arkadaşım adetin kaç gün geçmişti acaba bir de usg de keseyi gördün mü..test yapmak istemiyorum hastanede çalışıyorum röntgendeki doktora usg de baktırıp varsa görmek istiyorum o desin olabilir diye varsa öyle sürpriz olsun..2gün önce rahim kalınlığı 8mm di ama hamilelikte de adet öncesi de kalınlaşıyor ya bişey yoktu o zaman cevap verirsen sevinirim tekrar hayırlı olsun canım:*
Adetime 3-4 gün vardı tatlım keseyi görmedim muayne olmadım henüz değerimin yükselmesini bekliyoruz yarın yine kan vericem beta hcg 1000 olduğunda kese görünürmüş benimki 50'ydi. Bakalım Allahım yardımcımız olsun.

Kızlar diğer sayfada yazdım sizede haber vermek istedim dün test yaptırdım hcg 50 çıktı :) cumartesi günü tekrar kan vericem sanırım henüz yeni inşallah yükselir dualarınızı esirgemeyin, benim için dua eden herkesten Allah razı olsun Allahım hepinize çifter çifter bebekler versin kucağınızı doldursun :KK36:
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah

Akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum idrarda bakamıyorum oruçluyum.. Usg de doktora baktırdım ama bugün yada yarın adet olcakmışım gibi gözükmüyor inşaallah hayırlı bir haber veririm size.

Akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum idrarda bakamıyorum oruçluyum.. Usg de doktora baktırdım ama bugün yada yarın adet olcakmışım gibi gözükmüyor inşaallah hayırlı bir haber veririm size.
İdrar testi yapmak oruç bozmaz ki test yapacak kadar idrar mi yok mesane de yoksa

LISTEMIZ

SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.

== avrenim (ebru)ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Yeni listemiz
1.spring2014..........................250

2.Damla-22............................250
3.
asdes(saadet).....................250
4.tubatesbih..........................150

5.öznur65..............................250
6.whiterose00........................250
7.benimhalaumudumvar......250

8.papyonkilikli.....................300
9.fulya3535...........................250
10.svd1910(hatice)................300
11.deborah26........................150
12.btlsrdr..............................300
13.rukall...............................300
14.budageceryahu(makbule)250
15.fatihpepe(mine)............... 300
16.eesell................................300
17.kimyager..........................300
18.bril(merve)......................250
19.gamzeli-es(gamze)...........250

20.veson................................250
21.zambak-zumbak..............400
22.687403_igt(gulay).............250
23.Avrenim(ebru)................100
24.prensess38(rabia)..........300
25.Mmihrimah(aslı)............200
26.tsefem28..(tugba)...........200
27.DELIRUZGARIM.............200

KALAN=..............................200

**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
**LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA KAPALIDIR.

Ebru ve Rabia arkadaşlarımız için 200 er yazar mısınız yarın gün içinde yazamayabilirim belki..

Ebru arkadaşımız icin 250 okudum

Ebru için 250 aldim

Avrenim için 250 Allah kabul etsin

Back