- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #2.121
Evet canım bende tam onu düşünüyordum biraz daha yavaş gidelim günlük bir kişi gibi daha mantıklı sanki yetistiremiycem diye korkuyorum mesajı geldi az önce bana deborah26 dan sana yonlendirdim bende2 gunde 5. Kişiye geçtik hizli mi gidiyoruz? sorun oluyor mu. ? ramazanda daha çabuk ilerleniyor. Daha cok okunuyor sanki. Yani bnm icin oyle en azindan.
öznur65 rumuzlu için 300 okuyorum
Arkadaslar cok hizlisiniz masallah
siradaki 3arkadasa(ades tuba oznur) 1000okumustum ama gecmis :/ ben buraya bakana kadar
öznur65 için 500 okuyorum
amin inş canım güzel haberlerini beklyoruzBu arada bana dua eden edemeyen herkesten Allah razı olsun perşembe günü test sonucuma baktiricam inşallah dualarimiz kabul olur da bu sefer pozitifi görürüm benim için ettiğiniz dualarin 1000 katı sizin için olsun rabbim çifter çifter evlat sahibi yapsın inşallah hepimizi
tatlım hiç idrar testi yapmadın mı? benim bi arkadaşımın dün 8. günüydü ve idrarda çıktıBu arada bana dua eden edemeyen herkesten Allah razı olsun perşembe günü test sonucuma baktiricam inşallah dualarimiz kabul olur da bu sefer pozitifi görürüm benim için ettiğiniz dualarin 1000 katı sizin için olsun rabbim çifter çifter evlat sahibi yapsın inşallah hepimizi
yok canım hiçbirsey yapmadım zamanını bekliyorum bu benim 8. tüp bebek denemem 2 de aşılama var 9 defa zamanından önce yapıp negatif gördüm bu defa sabırlı olmak niyetindeyim :)tatlım hiç idrar testi yapmadın mı? benim bi arkadaşımın dün 8. günüydü ve idrarda çıktı
Guzel Allahim insallah bi defa hayirlisi ile pizitif sonucu gormeni nasip eder insallahhhyok canım hiçbirsey yapmadım zamanını bekliyorum bu benim 8. tüp bebek denemem 2 de aşılama var 9 defa zamanından önce yapıp negatif gördüm bu defa sabırlı olmak niyetindeyim :)
inşaalllaahhh bu sefer pozitif sonucu alırsın meleğin seninledir tatlımmyok canım hiçbirsey yapmadım zamanını bekliyorum bu benim 8. tüp bebek denemem 2 de aşılama var 9 defa zamanından önce yapıp negatif gördüm bu defa sabırlı olmak niyetindeyim :)
hadi bakalım inşallah şu mübarek günün hürmetine pozitif olsun sonucun çok heyecanlandım bayram hediyesi olsun inşallahBu arada bana dua eden edemeyen herkesten Allah razı olsun perşembe günü test sonucuma baktiricam inşallah dualarimiz kabul olur da bu sefer pozitifi görürüm benim için ettiğiniz dualarin 1000 katı sizin için olsun rabbim çifter çifter evlat sahibi yapsın inşallah hepimizi
Oznur arkadaşımız için 100 de ben aldım canım.
Bence hızlı ilerleyelim belki ramaZan içinde ikinci tur yapılır. Ama okumayanları da bekleyelim az da olsa onlarda katılsın.artık nasıl olacaksa beklerken hızlı ilerlemekKizlar kiminiz ilerleyelim diyorsunuz kiminiz yavas gidelim diyorsunuz ben de karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?