Aminnn cümlemizin inş canımmmmAmiinn inşallah canım Allah razı olsun Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda inşallah.
Aminnn canım benim inşaallahALLAH razı olsun bitanem RABBIM dualarını kabul eylesin seninde gönlünün muradını versin INŞAALLAH
Helal olsun canım ne demek içimden geldiği için okudum rabbim kabul ederse ne mutlu
Aminnn canım benim inşaallah
Amin inşallah seninde gönlünden ne geçiyorsa rabbim hayırlısıyla tez vakitte kavuştursun.
Allah razi olsun rabbim kabul etsin buralar hamile haberleriyle dolsun insallahceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik@R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz@Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64@SEVDAM07 nursevdi @lionyez B Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680@miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX bezginblog A aselatilgan @PamukDeniz P pembehayaller06 @Durbidk@Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80@mayissinegi @Mfsg Gullbahcemm Yariiimm
Arkadaşlarım Hatimi bitirdim hepinizin ismine niyetlenip duasını yaptım kendinizde yapbilirsiniz duanızı tekrar RABBİM kabul etsin inşaallah müminin mümin kardeşi için yaptığı dus geri çevrilmezmiş buna sığınaraktan Rabbim de inşaallah bizim dualrımızı bu vesileyle kabul eder hepimiz birbirimize güzel hayırlı haberler veririz inşaallah
Hic uzulme canim benim arkadaslarim 2.ciye hamileler benden 1 hafta sonra evlenen arkadasim ayni gece hamile kaldi simdi kizi kocaman oldu bende cok uzulurdum aglardim ama artik alıştım vardir bundada bir hayir deyip dualara yoneldim tedavimle ilgili elimden en iyisini yaptim yapiyorum suan saglikli besleniyorum spor yapiyorum halbuki hamile kalanlar sagliklimi besleniyor yoo ama işte bizlerinde sinavi bu sabredecegiz dua edecegiz rabbim elbet goruyor duyuyor allah gercekten anne olmak isteyen anneligi hakeden butun kadinlara bu duyguyu tattirsin yaşatsin insallahBir arkadaşım var kızlar 4 ay önce evlenmişti. 10 haftalık hamileymiş 2 ay öncede bebek çok istiyorum demişti sevindim ama icim biraz tuhaf oldu kullandım galiba.Bize 2 yıl oldu bundada var bir hayır tabiki ama ne tuhaf oldum.sevindim kendime üzüldüm galiba
Amin canım üzülmüyorum diyorum ama için ciz etti hayırlı olsun dedim gerçekten sevindim ama ne bilim.bundada var bir hayır tabiki rabbim herkese nasip etsin insallahHic uzulme canim benim arkadaslarim 2.ciye hamileler benden 1 hafta sonra evlenen arkadasim ayni gece hamile kaldi simdi kizi kocaman oldu bende cok uzulurdum aglardim ama artik alıştım vardir bundada bir hayir deyip dualara yoneldim tedavimle ilgili elimden en iyisini yaptim yapiyorum suan saglikli besleniyorum spor yapiyorum halbuki hamile kalanlar sagliklimi besleniyor yoo ama işte bizlerinde sinavi bu sabredecegiz dua edecegiz rabbim elbet goruyor duyuyor allah gercekten anne olmak isteyen anneligi hakeden butun kadinlara bu duyguyu tattirsin yaşatsin insallah
Allah razı olsun canım Rabbim İnşaAllah kabul eder tez vakitte hepimizi hayırlı evlatlarla müjdeler İnşaAllahceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik@R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz@Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64@SEVDAM07 nursevdi @lionyez B Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680@miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX bezginblog A aselatilgan @PamukDeniz P pembehayaller06 @Durbidk@Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80@mayissinegi @Mfsg Gullbahcemm Yariiimm
Arkadaşlarım Hatimi bitirdim hepinizin ismine niyetlenip duasını yaptım kendinizde yapbilirsiniz duanızı tekrar RABBİM kabul etsin inşaallah müminin mümin kardeşi için yaptığı dus geri çevrilmezmiş buna sığınaraktan Rabbim de inşaallah bizim dualrımızı bu vesileyle kabul eder hepimiz birbirimize güzel hayırlı haberler veririz inşaallah
Allah razı olsun canımmmHanimlar buradaki herkes icin Rabbi hebli minessalihin 202 kere okudum rabbim kabul eylesin (amin)
Tabiki seviniyoruz onlarda bizim arkadasimiz esimiz dostumuz rabbim hepsinin evladini bagislasin ozellikle buradaki arkadaslarimin hamile kalmalarina o kadar seviniyorumki bana umut oluyorlarAmin canım üzülmüyorum diyorum ama için ciz etti hayırlı olsun dedim gerçekten sevindim ama ne bilim.bundada var bir hayır tabiki rabbim herkese nasip etsin insallah
Allah sendende razi olsun canim elimden geldigince hergun okumaya calisacam malum meryem suresi okuyamiyorum buaralar boş durmayim dedimAllah razı olsun canımmm
aynen bende burdakileri duyunca daha cok sevinuyorum umut oluyor bizlere şükür halimize rabbim buyukTabiki seviniyoruz onlarda bizim arkadasimiz esimiz dostumuz rabbim hepsinin evladini bagislasin ozellikle buradaki arkadaslarimin hamile kalmalarina o kadar seviniyorumki bana umut oluyorlar
Allah kabul etsin canım birbirimiz için ettiğimiz dualar geri çevrilmez inanıyorum benAllah sendende razi olsun canim elimden geldigince hergun okumaya calisacam malum meryem suresi okuyamiyorum buaralar boş durmayim dedim
Amin Rabbim kabul etsin senin de bizlerinde dualarını o nun rızası için olsun olacak herşey..Güzel yüreğine sağlık..ceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik@R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz@Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64@SEVDAM07 nursevdi @lionyez B Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680@miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX bezginblog A aselatilgan @PamukDeniz P pembehayaller06 @Durbidk@Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80@mayissinegi @Mfsg Gullbahcemm Yariiimm
Allahım çok şükürceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik@R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz@Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64@SEVDAM07 nursevdi @lionyez B Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680@miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX bezginblog A aselatilgan @PamukDeniz P pembehayaller06 @Durbidk@Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80@mayissinegi @Mfsg Gullbahcemm Yariiimm
Allah razı olsunnnn çok teşekkür ederizHanimlar buradaki herkes icin Rabbi hebli minessalihin 202 kere okudum rabbim kabul eylesin (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?