EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Listeden cikarttgn farknda deglm ama ben sabahin 7 sinde okudum yazmışım onu grrckten gormednmi ? Rad-8 icin 2 tane okudum

Bide aysel icin okudum onu neden goz onunde bulundrmuyorsn ve.hmen listedn cikartiyorsn listedn ckmksim demem onemlimi sence? Okudugumu gorunce tekrar ekleyblrsn ama

Ya bakarsn 3 arkadsn 3nude katilmamis ozaman cikartirsin yada durur yani bu icten gelen bsey duada zorlama yok herkes ister okuyabilmek ben sana halimide soyledm yetisemeyeblrm elimden geldigince okuycagm diye 2 kisiye okumusum ki zaten

Bide aysel icin okudum onu neden goz onunde bulundrmuyorsn ve.hmen listedn cikartiyorsn listedn ckmksim demem onemlimi sence? Okudugumu gorunce tekrar ekleyblrsn ama

Arkadaşım sen okudum dediğin mesajı alıntıla istersen. Gözden kaçmış olabilir.
Bütün yük @Vayneymis in üzerinde. Kadın hesap yapmaktan yoruldu gözünden kaçmış olabilir. Sen kendi mesajını alıntıla, R Rad-8 için okuduysan..

CANIM SANIRIM ANLAMADIN BEN DOKTORLARIN SOYLEDIGINI SOYLEDIM TIBBEN IMKANSIZ AMA RABBIM OL DER OLUVERIR DEDIM RABBIMIN KATINDA HIC BIRSEY IMKANSIZ DEGIL BEN BUNU YAZDIM SANIRIM YANLIŞ ANLAMISSIN YAZDIGIMI

Birde tibben dogal yollardan imkansiz sadece caremiz tup bebek olarak gorunuyor tib oyle diyor cunku benim tuplerim ramamen kapali laparaskopi oldum yani spermin hic birsekilde gecis kismi yok kapali tupumun birininde uç kismi yok rezerv azligida var sadece tup bebekle olurmus dogal yollardan olmaz dediler imkansiz derken bunu demek istedim

Ya bakarsn 3 arkadsn 3nude katilmamis ozaman cikartirsin yada durur yani bu icten gelen bsey duada zorlama yok herkes ister okuyabilmek ben sana halimide soyledm yetisemeyeblrm elimden geldigince okuycagm diye 2 kisiye okumusum ki zaten
Aslinda evet kimse acele etmesin kisi basina 1 hafta sure veriliyor oyle biliyorum 1 hafta icinde herkes okur sanirim illa 3 gunde bitecek diye bisey yok vayneymis oyle demisti

Tamamdır arkadaşımız ilgilenir.
Mesajlar alt alta gelince gözden kaçmış olabilir ben kendi yazdığım mesajı kaçırıyorum yeri gelince.

@Vayneymis kuzum bakarsın gelince.
Aynen takip etmek zor bide sabah okdm yogunlk olmasn untmaym diye 07:02 de:) neyse saglkk olsn ama ben aktif olan kisilern cikarilmasbdb yana deyilm nyse boyle vaktmzi kaybetmeylm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…