Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin@S I_nurseven 1 tane daha yaz canım
Allah razı olsunn@S I_nurseven canım Hatice için 1 tane daha alıyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.
Hoşgeldin kuzummAlınan 32
Kalan 9
Başin sağolsun allah mekanina cennet eylesin rabbim cocuklarina sabir versin cok zor bi durum allah kimseye yaşatmasinRabbim herkese herşeyin hayırlısını versin kızlar.3 gün önce 4.çocuğuna doğum yapmıştı arkadaşım.Hastaneden taburcu olurken daha arabaya ilk adımı atmisken ikinci adımı atamadan vefat etti şehit oldu.Beynine kan pihtisi gitmis.Oracıkta ölmüş.35yaşındaydı.Çocuklar kaldı.eşi kaldi 3günlük bebegiyle..Yani hayırlısını istemek lazım..
Başın saolsun cnm rabbim geride kalanlara sağlık uzun ömür versin inşaallahRabbim herkese herşeyin hayırlısını versin kızlar.3 gün önce 4.çocuğuna doğum yapmıştı arkadaşım.Hastaneden taburcu olurken daha arabaya ilk adımı atmisken ikinci adımı atamadan vefat etti şehit oldu.Beynine kan pihtisi gitmis.Oracıkta ölmüş.35yaşındaydı.Çocuklar kaldı.eşi kaldi 3günlük bebegiyle..Yani hayırlısını istemek lazım..
HoşbuldukkkkHoşgeldin kuzumm
Tamam canım@S I_nurseven canım sınavlarım yaklaştı takipteyim. Liste bittikten sonra yokum bilgin olsun. Bu arada ismim Merve sıram geldiğinde ismimi eklersen sevinirim.
Ah canımRabbim herkese herşeyin hayırlısını versin kızlar.3 gün önce 4.çocuğuna doğum yapmıştı arkadaşım.Hastaneden taburcu olurken daha arabaya ilk adımı atmisken ikinci adımı atamadan vefat etti şehit oldu.Beynine kan pihtisi gitmis.Oracıkta ölmüş.35yaşındaydı.Çocuklar kaldı.eşi kaldi 3günlük bebegiyle..Yani hayırlısını istemek lazım..
Amin canım benim baya erken bitirmişiz allah razı olsunSon 6 yi aldim allah kabul etsin rabbim tez zamanda versin insaallah