- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Tesekrr edrim canim eger listey katilabilirsem yazicam7 sayfa yanlis hatitlamiyorsam 72 ayet olmasi lzim ve hepsi okunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekrr edrim canim eger listey katilabilirsem yazicam7 sayfa yanlis hatitlamiyorsam 72 ayet olmasi lzim ve hepsi okunuyor
Ne demek canim inşallah beklerizTesekrr edrim canim eger listey katilabilirsem yazicam
canım ben okurum kalan 2 yi sen yeterki yeni listeyi başlat artık :)Kalan 2
Allah kabul etsin :)))canım ben okurum kalan 2 yi sen yeterki yeni listeyi başlat artık :)
Allah kabul etsin :)))canım ben okurum kalan 2 yi sen yeterki yeni listeyi başlat artık :)
Amin canim, okudum aldiklarimiAllah kabul etsin :)))
Tesekkur ederim canim ,misss_laviniaaa da katilmak istiyorum yazmistiBenim için okuyoruz kızlar
İsmim ışıl
Başlangıç zamanı saat 10:00
Bitiş zamanı saat 10:00
OKUYACAĞIMIZ SURE
MERYEM SURESİ
*** GÜNLÜK 1 ARKADAŞIMIZA***
**** GÜNLÜK 41 TANE ****
OKUYORUZ
Üstüste 2 gün okuma yapmayanlar pasife alınmakla 3ncü gün listeden çıkarılır
Herkes en az 1 sûre okumalıdır veya dağıtmalıdır
Listemiz
1 - (tatilde)
2- @Vayneymis (ışıl)
3- @Cikolatalikurabiyem (Ayşe)
4- @nursevdi (nurseven)
5- @aselatilgan (merve)
6- @Yariimm (Elif ve eşi levent)
7- @Yasmin42423 (Yasemin ve eşi Muhammed)
8- @Meleekk3 (Hatice)
9-yurtdışı mazeretli (dönünce aynı sıraya kaydedilecektir)
10- @Saklicennet
11- @nergismor
12- @meva888
Listemize katılmak isteyenler liste bitiminde alınır
Şuan listenin son kişisi bitti allahım seni atladıysam nie söylemedin şoktayım durCanim farkinmasin bilmiyorum ama bana okumadik
Tamam canımTesekkur ederim canim ,misss_laviniaaa da katilmak istiyorum yazmisti
Katilicam ama su 2 3 gun okuyamayabilirim kaynanamlar koyr gidicek yanimda oturuyolar ilk firsatta katilicam inşallah
Güler misin ağlar mıısnBende su an kendi kendime kiziyom nasil boyle bisey yaptim diye
Tamam canımKatilicam ama su 2 3 gun okuyamayabilirim kaynanamlar koyr gidicek yanimda oturuyolar ilk firsatta katilicam inşallah
Canım dün gece dakikalarca denedim internet çalışmadıBende su an kendi kendime kiziyom nasil boyle bisey yaptim diye
Allah razı olsun