Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımkızlar bende katılıyım bari meryem süresini m okuyoruz
2 günde bir 1 tane okurum ve 2 günde bir mutlaka ugrarım bi aksilik olmazsa,çalışıyorum biraz yoğun ama çabalıcam :=)Evet canım
Kurallarımız katı biraz
Hergün mutlaka bildirim yapabilir misin ve 2 gün üstüste okumayanı çıkarıyoruz
Tolerans yok
Geçmişte çok sıkıntı yaşadık da malum
O zaman hayırlı olsın :))2 günde bir 1 tane okurum ve 2 günde bir mutlaka ugrarım bi aksilik olmazsa,çalışıyorum biraz yoğun ama çabalıcam :=)
O zaman hayırlı olsın :))2 günde bir 1 tane okurum ve 2 günde bir mutlaka ugrarım bi aksilik olmazsa,çalışıyorum biraz yoğun ama çabalıcam :=)
Hayırlısı olsun@Why name is
Canım ben mazeretleyim maalesef...
Evet canım aynen uzun bi sure Allah kabul etsin seni liste dışı yazıyorum :) liste bitince eklicemokudumben 1 meryem suresi hangi arkadaşa okuyoruz.Baya uzun bir sure imiş
Evet canım aynen uzun bi sure Allah kabul etsin seni liste dışı yazıyorum :) liste bitince eklicemokudumben 1 meryem suresi hangi arkadaşa okuyoruz.Baya uzun bir sure imiş
Banlıydım çünkü@Why name is canım hoşgeldin yoktun bir kaç gündür. Sıra bana gelmiş Allah razı olsun herkesten Rabbim kabul etsin inşallah. Bende şimdilik 1 tane alıyorum canım. Biraz rahatsızım çok giremedim bu aralar.