Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Why name is canım ben bugün hastalandım birsüre okuyamicam.
hayırlısı olsun tamam canım ama yok artık üzülmek yoktu
Üzgün suratı geri alıyorum
Hayırlısı
Hayırlısı
O kadar ...
Dediğin gibi hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun canım 4 yıldır aynı hüsran alıştım artık eskisi kadar üzülmüyorum.
Ben de
![]()
Tamam canım aklın burda kalmasın çalış dersKızlar okuyamasamda sizi takip ediyorum ve sizler için dua ediyorum. Yakında döneceğim inşallah.
15 yaz bana canım sabit üstü olunca bilgilendiririm ama altı olmaz bilgin olsunAlınan 8
Kalan 33
Oo tamam canımmmm15 yaz bana canım sabit üstü olunca bilgilendiririm ama altı olmaz bilgin olsun
Cümlemizden canımOo tamam canımmmmAllah razı olsun senden
![]()
Açıkçası tavsiye etmiyorum. Kendimi derslere odaklayamıyorum. Sırf kafam dağılsın diye geçen sene atıldım bu okuma işine fakat ilk lisans eğitimimle çok zıt bir bölüm aklımda da hep tedavimiz bebeğimiz falan var odaklanma problemi yaşıyorum. Ama senin eşinde veya sende problem olmadığı için daha rahat olabilirsin.Tamam canım aklın burda kalmasın çalış ders
Belki ben de görevde yükselme sınavına çalışırım bilmiyorum
Anlıyorum canımAçıkçası tavsiye etmiyorum. Kendimi derslere odaklayamıyorum. Sırf kafam dağılsın diye geçen sene atıldım bu okuma işine fakat ilk lisans eğitimimle çok zıt bir bölüm aklımda da hep tedavimiz bebeğimiz falan var odaklanma problemi yaşıyorum. Ama senin eşinde veya sende problem olmadığı için daha rahat olabilirsin.
AminnAldığım iki taneyi okudum Rabbim kabul etsin inşallah canım @Why name is