- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
Amin canım1 tane okudum canım Allah kabul etsin inşaAllah❤❤❤ @whynameis
.Amin canım
Forumu açtığım zamanlardan beri kalplerini eksik etmemişsin eski mesajlara baktım da bugün
Cumlemizden❤❤Ah canım ya allah razı olsın
Haklısın canım benim sora kahveye dönüyo burası.
Kalpsiz olmaazzz❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Çok fazla giremiyorum ve dua topigi olduğu için de fazla yazamıyorum ama niyetimiz hayır neticede
Allah senden de razı olsın allah kabul etsin inşallah bu dualarla hamile kalırsın kendi topipin die demiyorum bugün araştırdım toplam 10 kişi hamile kalmış şükür@Why name is 5 daha okudum Allah razı olsun hepinizden
İnşallah canım, masallah Allah sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin Meryem suresi çok tesirli her nefesten nasiplenmek lazim.Rabbim hepimizin kucağını doldursun vatana millete ümmeti Muhammed'e hayırlı evlat olsunlar ❤Allah senden de razı olsın allah kabul etsin inşallah bu dualarla hamile kalırsın kendi topipin die demiyorum bugün araştırdım toplam 10 kişi hamile kalmış şükür
Amin canım aminnnİnşallah canım, masallah Allah sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin Meryem suresi çok tesirli her nefesten nasiplenmek lazim.Rabbim hepimizin kucağını doldursun vatana millete ümmeti Muhammed'e hayırlı evlat olsunlar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?