2011 yılında bitirdim 17 yaşındaydımKaç yılının hafizisinis
Bende 15 yaşında bitirdim :) 20002011 yılında bitirdim 17 yaşındaydım
Tuğba sen büyükmüssün benden, ben aynı yaslardayiz sanıyordum. Ben ilk önce Arapça sonra hafızlık yaptım canım :)Bende 15 yaşında bitirdim :) 2000
Görünüşe bakılırsa büyüğüm sanırımmm :) ben sonra arapça okudum ama çok kısa bi süre aslında tefsir yapmak istiyorum gerçekten güzel bi kurs falan denk gelse gidicem hemenTuğba sen büyükmüssün benden, ben aynı yaslardayiz sanıyordum. Ben ilk önce Arapça sonra hafızlık yaptım canım :)
Allah nasip etsin inşallah canım beşikten mezara kadar ilim talep edelim ❤Görünüşe bakılırsa büyüğüm sanırımmm :) ben sonra arapça okudum ama çok kısa bi süre aslında tefsir yapmak istiyorum gerçekten güzel bi kurs falan denk gelse gidicem hemen
Görünüşe bakılırsa büyüğüm sanırımmm :) ben sonra arapça okudum ama çok kısa bi süre aslında tefsir yapmak istiyorum gerçekten güzel bi kurs falan denk gelse gidicem hemenTuğba sen büyükmüssün benden, ben aynı yaslardayiz sanıyordum. Ben ilk önce Arapça sonra hafızlık yaptım canım :)
Tuğba sen büyükmüssün benden, ben aynı yaslardayiz sanıyordum. Ben ilk önce Arapça sonra hafızlık yaptım canım :)
:)Görünüşe bakılırsa büyüğüm sanırımmm :) ben sonra arapça okudum ama çok kısa bi süre aslında tefsir yapmak istiyorum gerçekten güzel bi kurs falan denk gelse gidicem hemen
Noluyor kız kandil gecesi bu ne şiddet ne celal
3 tane daha aliyim de yumuşa birazcik bu arkadasin adi ne bu arada? :)
Allah razı olsun canım adım Esma :)3 tane daha aliyim de yumuşa birazcik bu arkadasin adi ne bu arada? :)
Tamam canım sağlıkla hayırla gelsin bebisin :))Allah razı olsun canım adım Esma :)
Amin canım benim inşallah tez zamanda sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarTamam canım sağlıkla hayırla gelsin bebisin :))
3 tane daha aliyim de yumuşa birazcik bu arkadasin adi ne bu arada? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?