Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım rabbim dualarımızla birlikte kabul etsin inşallah.Saklicennet bin çektim allah kabul etsin
Sağol canım rabbim dualarımızla birlikte kabul etsin inşallah.
AminnnSağol canım rabbim dualarımızla birlikte kabul etsin inşallah.
@Vayneymis canım bana 1 tane yazar mısın?
Birde 70.000 lem Yelid çekiyorum. Rica etsem duama katılır mısınız? Çok istemiyorum çekebildiğiniz kadar 100/200 bile olur önemli olan duam da duanız ve nefesiniz olsun. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Kalan 17
Çok sağol Rabbim istek ve dualarımızı kabul etsin inşallah. Allah razı olsun.1000 tane çektim canım. Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah.
Hayırlısı olsun inşaallah canımmm tıkalıysa bile verdikleri ilaçla açılıyo ama inşaallah değildir güzel haberlerle gelirsin inşaallah
Çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah iyi haberlerle gelirim Allahtan hayırlısı bakalım@Vayneymis
Olsun canım annen varmış. Çok çekmene gerek Yok az kaldı zaten. 100 çeksen yeterli önemli olan dua etmeniz. Çok sağol Rabbim en kısa zamanda bebiş haberi versin inşallah.
A aselatilgan çok geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallah.
Saol canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunAy inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcın olsun
1000 tane çektim canımÇok sağol Rabbim istek ve dualarımızı kabul etsin inşallah. Allah razı olsun.
Amin canımÇok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah iyi haberlerle gelirim Allahtan hayırlısı bakalım
Pöff kaçamadım gördün mü?Saklicennet yakaladım seni
Amin canım inşallah ...70.000 bini tamamladık arkadaşlar hatta geçtik allah razı olsun hepinizden.
Rabbim sizleri ve beni hayırlı ehli sünnet evlatlarla müjdelesin inşallah.
Amin canım allah razı olsunCanım üç tane okudum Allah kabul etsin inşallah.