Tamam cnm ben 500 aldım bitince bilgilendiririm inşaallah Şimdiden Rabbim niyetinizi kabul etsin inşaallahYok canım. Diğer topikten sağolsun arkadaşlarım da okudu. Belki sizde az da olsa benim için dua ederseniz sevinirim.
Aleykümselam aminKızlar s.a mazeretim devam ediyoSupurgesizcadiii35 ve @lazirist hamile imiş çok sevindim Allahim tamamına erdirsin yarın kontrolum var banada dua edin ilk tüp bebek için yumurtalar buyutuluyo Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah bu mübarek gece hurmetine. Recep atınız mübarek olsun Hakkimizi helal edin
Allah kabul etsin canım tamam okuyup yazarım@Vayneymis canım bana 1 tane yazar mısın?
Birde 70.000 lem Yelid çekiyorum. Rica etsem duama katılır mısınız? Çok istemiyorum çekebildiğiniz kadar 100/200 bile olur önemli olan duam da duanız ve nefesiniz olsun. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Sağol canım ne demek allah razı olsun@Vayneymis bana 15 yaz canım bu sefer fazla okuyamadım hafta sonu yoğundum baya bundan sonra okurum hayırlısıyla
15 okundu cnm bilgin olsunSağol canım ne demek allah razı olsun
Amin canım benim15 okundu cnm bilgin olsun
Aminnn cümlemizin inşaallah cnmmmAmin canım benimAy allah kabul etsin :))
Hacdan elma getirdik Tuğba bakalım faydası olacak mıAminnn cümlemizin inşaallah cnmmm
Oooo ne güzell elma değilde hac vakti orda kurban kesiliyo ya genelde deve kesiyolar o kurbanın etinden yemek gerekiyomuş çocuk için çok uzun bi zaman önce duymuştum bunu ben o zamanlar çocuktum daha ama yapanlar vardı tanıdıklardanHacdan elma getirdik Tuğba bakalım faydası olacak mı
Hee onu duymadım canım. Bu aralar modum biraz düşük ama ferahlayıp mı yapsam bilmiyorum içim sıkıntılı kafam bozuk :) istanbula gittim geldim yine aynı . İçim zifiri karanlık . Piskolojim bozuk sanırım :) arada oluyo böyle sebebi de hiç yok herşey yolunda şükür . Bi de sorun olsa nolucam kimbilir :)Oooo ne güzell elma değilde hac vakti orda kurban kesiliyo ya genelde deve kesiyolar o kurbanın etinden yemek gerekiyomuş çocuk için çok uzun bi zaman önce duymuştum bunu ben o zamanlar çocuktum daha ama yapanlar vardı tanıdıklardan
Ayni ben vallaHee onu duymadım canım. Bu aralar modum biraz düşük ama ferahlayıp mı yapsam bilmiyorum içim sıkıntılı kafam bozuk :) istanbula gittim geldim yine aynı . İçim zifiri karanlık . Piskolojim bozuk sanırım :) arada oluyo böyle sebebi de hiç yok herşey yolunda şükür . Bi de sorun olsa nolucam kimbilir :)
Allah kabul etsin Canım2 tane okudum...
Ayni ben valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?