- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
AminnnHerkesin ağzına sağlık çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnHerkesin ağzına sağlık çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canım adım Elif eşimin adı da Levent. Bu şekilde niyet edersen sevinirim. Allah razı olsun canım çok sağol.Yariiimm adını vericekmisin canım sıra sende sanırım bugünden okicam senin niyetine yarın misafirim var yemeğe gelicekler fırsat bulamam şimdiden okiyim
Canım sonuç iyi şimdilik bhcg değeri 351 çıktı. Herşey yolunda gider inşallah haftaya cuma tekrar gidicem keseye bakacak.kızlar eşinde sperm hız düşüklüğü olan varsa mutlaka keçiboynuzu kullanın bizim 18 milyondu doktor bununla olmayabilir 2 ay sonra gelin aşılama deneyelim dedi ama biz geçen ay başladık keçiboynuzuna 1 ay hiç bırakmadık hatta unutup yattığım oldu üşenmeyip kalktım yaptım eşimi uyandırıp içirdim. Birde yumurtlama döneminizde mutlaka ovülasyon testi kullanın çok faydasını gördüm. Ocak ayında hsg filminde çekildim açık çıkmıştı ama onunda bir etkisi oldumu bilmiyorum. RABBİM TEZ ZAMANDA SİZİDE NASİP ETSİN İNŞALLAHSonuç ne bacım doktor ne dedi hadi hayirli haberler
Cümlemizden canımm tabiki niyet ederim Rabbim kabul etsin şimdiden hepimize hayırlı salih evlatlar nasib etsin tez vakitte hayırlısıylaCanım adım Elif eşimin adı da Levent. Bu şekilde niyet edersen sevinirim. Allah razı olsun canım çok sağol.
Amin canımCanım sonuç iyi şimdilik bhcg değeri 351 çıktı. Herşey yolunda gider inşallah haftaya cuma tekrar gidicem keseye bakacak.kızlar eşinde sperm hız düşüklüğü olan varsa mutlaka keçiboynuzu kullanın bizim 18 milyondu doktor bununla olmayabilir 2 ay sonra gelin aşılama deneyelim dedi ama biz geçen ay başladık keçiboynuzuna 1 ay hiç bırakmadık hatta unutup yattığım oldu üşenmeyip kalktım yaptım eşimi uyandırıp içirdim. Birde yumurtlama döneminizde mutlaka ovülasyon testi kullanın çok faydasını gördüm. Ocak ayında hsg filminde çekildim açık çıkmıştı ama onunda bir etkisi oldumu bilmiyorum. RABBİM TEZ ZAMANDA SİZİDE NASİP ETSİN İNŞALLAH![]()
Cok sevindim inşallah hep boyle iyi gider bizlere dua edersin inşallah rabbim bu guzel duyguyu bizlerede tattirsinCanım sonuç iyi şimdilik bhcg değeri 351 çıktı. Herşey yolunda gider inşallah haftaya cuma tekrar gidicem keseye bakacak.kızlar eşinde sperm hız düşüklüğü olan varsa mutlaka keçiboynuzu kullanın bizim 18 milyondu doktor bununla olmayabilir 2 ay sonra gelin aşılama deneyelim dedi ama biz geçen ay başladık keçiboynuzuna 1 ay hiç bırakmadık hatta unutup yattığım oldu üşenmeyip kalktım yaptım eşimi uyandırıp içirdim. Birde yumurtlama döneminizde mutlaka ovülasyon testi kullanın çok faydasını gördüm. Ocak ayında hsg filminde çekildim açık çıkmıştı ama onunda bir etkisi oldumu bilmiyorum. RABBİM TEZ ZAMANDA SİZİDE NASİP ETSİN İNŞALLAH![]()
Saolcanım benimm inşallah ederim tabii beklemenin nasıl duygu olduğunu çok iyi biliyorum hepimize dua ediyorum inşallah tez zamanda sevindirecek hepimizideCok sevindim inşallah hep boyle iyi gider bizlere dua edersin inşallah rabbim bu guzel duyguyu bizlerede tattirsin![]()
Allah kabul etsin canım2 tane ben alıyorum canım
İnşallah canım aminSaolcanım benimm inşallah ederim tabii beklemenin nasıl duygu olduğunu çok iyi biliyorum hepimize dua ediyorum inşallah tez zamanda sevindirecek hepimizide![]()
Hızınız ne kadar???Canım sonuç iyi şimdilik bhcg değeri 351 çıktı. Herşey yolunda gider inşallah haftaya cuma tekrar gidicem keseye bakacak.kızlar eşinde sperm hız düşüklüğü olan varsa mutlaka keçiboynuzu kullanın bizim 18 milyondu doktor bununla olmayabilir 2 ay sonra gelin aşılama deneyelim dedi ama biz geçen ay başladık keçiboynuzuna 1 ay hiç bırakmadık hatta unutup yattığım oldu üşenmeyip kalktım yaptım eşimi uyandırıp içirdim. Birde yumurtlama döneminizde mutlaka ovülasyon testi kullanın çok faydasını gördüm. Ocak ayında hsg filminde çekildim açık çıkmıştı ama onunda bir etkisi oldumu bilmiyorum. RABBİM TEZ ZAMANDA SİZİDE NASİP ETSİN İNŞALLAH![]()