Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımBen alıyorum cnm bitane Allah kabul etsin
Canım çikolatalı kurabiyem için kalan 2' yide ben alıyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.Alınan/okunan 39
Kalan 2
Amin canımCanım çikolatalı kurabiyem için kalan 2' yide ben alıyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.
Canım upuzun mesaj yazmışsın hemen okumaya çalışıcam 14:00 te duruşma başlayacak akşama kadar çıkamayabilirim@Vayneymis cok sey yazmak istiyorum sana ama acaba fevrimi davraniyorum . Ama senin icin soyledikerinde haklilarmis galiba .bense seni savundum gereksiz yere. iyiki cıkmisim listeden kimsenin duasini almadigim da iyi oldu bakalimda edilecekmiydi.ben o kadr insan icin uzuldum dualar ettim halbuki. Burda o kadar emek verdim ben (pisman degilim Allah rizasi icindi)aa işte iyiki geldin yok sen ikinci jokermizsin bilmem ne demeyi biliyordun. Simdi ise ben belki biriki kisi okur umuduyla geldim ve sen işine gelse hemen dagitirdin ve ben kat kat fazlasini okurdum zaten ama tabi işine gelmedi oylesine bir duyuru yaptin gectin. Gercekten insanlik ölmüş.evet liste alımı yok olmayabilir ama burda sana 41 tamamlat demedim zaten mecburda degilsin ama elimde degil bazen insanlık öldümü acaba diyorum .ya da herkes cok bencilleşti birileri müsluman kardesleri icin dişini tirnagina takarken birileride bencillikten yana oluyor işte boyle. Ama rabbim buyuktur . Yinede insallah kimsenin kucagi bos kalmasin .insallah da demek istedigim farkli anlasilmaz .problem ciksin diye yazmadim.dusuncelerimi dile getirmeden duramadim .hayirli gunler herkese...