Aminnnn cnmmmm inşaallah Rabbim büyük zamanını bekliyo inanıyorum hayırlı zamanda hayırlı salih evlatlar nasib edicek bize inşaallahErwaaaa yine ağlıyorum için için ve üstüne iyi bir haber aldım @denizkaplan arkafaşımıza tefriciye okumuştuk hep beraber
Teyzeme vermiştim bin beşyüz tane
Şimdi teyzeme de söyledim hamileymiş allah razı olsun dedim böyle bir şeye vesile oldun
Allah hayırlısıysa eğer bizim de iyi haberlerimizi alalım allah bize de o gümleri göstersin hayırlısıysa eğer
3 tane alıyorumErwaaaa yine ağlıyorum için için ve üstüne iyi bir haber aldım @denizkaplan arkafaşımıza tefriciye okumuştuk hep beraber
Teyzeme vermiştim bin beşyüz tane
Şimdi teyzeme de söyledim hamileymiş allah razı olsun dedim böyle bir şeye vesile oldun
Allah hayırlısıysa eğer bizim de iyi haberlerimizi alalım allah bize de o gümleri göstersin hayırlısıysa eğer
İnşallahhhhhhAminnnn cnmmmm inşaallah Rabbim büyük zamanını bekliyo inanıyorum hayırlı zamanda hayırlı salih evlatlar nasib edicek bize inşaallah
Allah kabul etsin canım3 tane alıyorum
Tamam canım amin@Vayneymis
Canım ben yine 4 alacaktım ama bitmiş. Maaşallah erwaya rabbim onu hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah.
Ben 1 taneyi okuyorum kalan olursa yine yazabilirsin.
Aminnnn canımmmm hepimizi inşaallah@Vayneymis
Canım ben yine 4 alacaktım ama bitmiş. Maaşallah erwaya rabbim onu hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah.
Ben 1 taneyi okuyorum kalan olursa yine yazabilirsin.
Amannn cnmm sakınnnn nazar değmesin okumam gereken hatimler cüzler var dahaaaTamam canım amin
Erwaaaa nın kıymetini hep bilelim
Erwaa gibi hafız olup da bir kişiye bir günde 10 tane okuyan varsa bana gösterebilir misiniz ben bu sitede böyle birine rastlamadım varsa da helal olsun ona
Maşallah nazar değmesin sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?