- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Allah kabul etsin5 tane alıyorum canım...kalırsa yine okurum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin5 tane alıyorum canım...kalırsa yine okurum...
Canım geçmiş olsun diyeceğim tabiki tek tek mesajlara cevap vermeden önce hemen sayıyı topladım fazlalık olmasın die. Hatta eşime toplattım. Her mesaja ayrı ayrı cevap veriyorum sırasıylaOlur .geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Helal olsun önemli değil geçmiş olsunCanım valla mesajları yeni görüyorum hakkınızı helal edin dediğim gibi çok rahatsizim yeni arkadaşımız için 3 tane alayım![]()
Olur canımS.a Kusura bakmayın bikaç gündür çok ağır hastayım bakamadım bugün okuyamam sorun olmazsa yarın 3 e kadar okurum inşallah
Amin canımEsma arkadaş için 4 tane okudum canım Allah kabul etsin.
Amin canım1 tane okudum canım Allah kabul etsin❤❤❤ @Vayneymis
Herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun Rabbim tez Zaman'da hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.Kızlar tamamlandı 41 Esma için
Amin Esma inşallah allah yardımcın olsun allah kabul etsinHerkese çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun Rabbim tez Zaman'da hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.![]()
Pinklanguage ismin nedir?
Sana geçicez yarın akşam
Kızlar dediğim gibi yarın 18:00 de başlayacağız aldıklarını okuyanlar geçebilir niyet ederek
Tamam canım aminnnİsmim hayrunnisa eşimin ismi Ramazan ikimizin ismine niyet ederseniz çok sevinirim.
Allah hepinizden Razı olsun şimdiden çok teşekkür ederim.
Hayrunnisa ve ramazan için şimdilik 10 yaz bana canımTamam canım aminnn
Ayyyy canım gelmiş :) bikaç gün daha sürer die düşünüyodum iyiki geldinHayrunnisa ve ramazan için şimdilik 10 yaz bana canım![]()
Allah kabul etsinnnnHayrunnisa ve ramazan için şimdilik 10 yaz bana canım![]()