Tamam canım hayırlısı olsun@Vayneymis ışıl cnm bugün hastalandım. 8 gün mazeretliyim.
Canım şeyda arkadaşimız için 5 tanede ben alayımKalan 9
Tamam canım kısmet olursa seni sora ekleriz allah kabul etsinCanım hayırlı günler annem benim için başlamıştı meryem suresine 41 gün okumak için hergün, o şuan rahatsız ben devam ettiriyorum, çalıştığım için akşamları ancak 1 tane okuyabiliyorum, birde hatmim var onu okuyorum mart ayının 25 i gibi bitecek sanırım annem toparlanırsa eğer size yazarım o benimkini okur bende sizlere okurum, zaten okurken söylüyorum hep Allah nasip edipte hamile kalırsam sizlerden 10 kişi için okuyacağım, zincirede katılırım inşallah devamında, rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Tamam canım allah kabul etsinnnCanım şeyda arkadaşimız için 5 tanede ben alayım
Canım o çoktan çıkmıştı ben size ılımlı yaklaşıyorum aslında tamam canım iyi günlerO zman okuruz diye bişey yok canim herkes buraya bir umut için geliyor.farklı nefesler olsun diye ama sanada çok şaşırdım.bir sürü laflar ettiniz sen demedinmi arkadaşlar gitti diye.o gün hak hukuk diye birbrinize girmistiniz.o geldi aklima
Canım sadece tercih sundum zorunlu değilPardon ama daha önceden hatta attığın özel mesaj da bir an önce çıkın gidin topiginde diyen sen değil miydin. Hatta ben listeyi tamamlamak istiyorum ondan sonra çıkacağım dediğim zaman senin edeceğin duaya burda kimsenin ihtiyacı yok kimse senden bir şey istemiyor beğenmiyorsanız çıkın gidin topigimden diyen sendin. Şimdi de listeyi tamamlayın ondan sonra gidin diyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Vallahi pes doğrusu.
Canım önceden kavga çıkmıştı şuan sorun yokCiddi misin canım?
Canım lütfen huzur bozmayalım Benin’le ne alıp veremediğiniz var liste bitene kadar kimseyi de çıkarmıyorum daha ne yapıyımCanım sen gönlünün güzelliğini sergilemişsin boş ver. Bizim tartışmamız zaten süre konusunda olmuştu arkadaş önce 1 hafta dedi ki zaten grubun adı da öyle idi en başta sonra 3 gube indirdi sonra da hadu bitsin hergun e çevirmeye başladı bizde dedik biz yetistitemitiruz 1 hafta süre var diye geldik buraya dedik. Bırakıp gitsem olmuyor kalsam olmuyor acaip bir durumdu. Süre konusuna tepki verince arkadaş bir sürü dalga geçti benimle bu şekild e işte. Ama siz boşverin takilmayin bunlara benim yuzumden dualarınızı edin topigi bu hale getiren topik sahibini Allah görüyor zaten
Arkadaşlar eskiden kavga ettik tartıştık geride kaldı
Şimdi ne istiyorsunuz benden rica ederim kişilerin huzur ve sükununu bozmayalım
Son eklediklerimden önceki liste olduğu gibi duruyor . Üç günde bir okunsa da o listedelilere dokunmuyorummiyaww__ canım bana güvenmiyor musun sen. Kötü bir niyetim varsa öliyim olur mu
AminGünaydın hayırli sabahlar herkese Allahim selameti rahmeti hepimiz üzerine olsun
Ah canım ya sen söyle ne yapıyımTövbe de olurmu öyle laf ölmek falan.
Bunu hiçkimse istemez bu grupta.
Ben her şeyi silmeye karar verdim kafamda. Şurda okuyacağımız bir dua vallahi sevaptan çok günaha girdik.
Ben negatif şeyler okumaktan çok yoruldum iç huzur sağlayamıyorum bi türlü bu konuda.hep bişeyler çıkıyor neden
Ah canım ya sen söyle ne yapıyım
Geçmişte olanlarda tamam bütün haksızlıklar kötülükler benim olsun diyorum daha ne yapıyımoldu geçti bitti . Ben konu sahibiyim lütfen karalama şeklinde yazılmasın (aaah ahh)yeni bir sayfa açtım baksana .
Canım lütfen huzur bozmayalım Benin’le ne alıp veremediğiniz var liste bitene kadar kimseyi de çıkarmıyorum daha ne yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?