Kızlar bu akşam başladığımız için günlük 41 kuralına , şuan sizi üstelemicem 1 gün dolmadığı için
Tamam canım ekleme yaptığım kısım haricinde birlikte listenin 3 te birinde bulunduk zaten . Sorun yokBende her gün okuyamayabilirim listede bulunmayabilirim
Maşallah hanımlar grubunuza .vayneymis tebrikler. Bişey söylemek istiyorum.lionyez için biz gruptan 3 artakads çıkmıştık.ve görüyorum o hala grupta .Ne tuhaf insanlar var. Diyorum vayneymis hkkini helal et.ama o 3 kişinin hakkına girdi arkadaş.haberi olsun hayırlı akşamlar.
Anladım canım hakkınızda hayırlısı hem deli hem asik çıktı yok yere onun için çok üzüldüm ben.bu gurupta şimdiye hepimize sıra gelmişti demekki nasip değilmiş demekki.Kuzum iyi geceler. Aynı şeyi bende farkettim hatta lionyezee msj attım. ☺ Sonra vayneymis çağırdı her gün 1 okuma grubuna, bende geri döndüm.
Anladım canım hakkınızda hayırlısı hem deli hem asik çıktı yok yere onun için çok üzüldüm ben.bu gurupta şimdiye hepimize sıra gelmişti demekki nasip değilmiş demekki.
Evet biliyorum.burda olsaydık şimdiye ona ve hepimize oluşmuştu.okudu herkese ama ona okunmadan çıktı.bu çok üzücü hak hukuk denildi biz çıktık şimdi bu hak değilmi diye sorcam ama gerek yok rabbim bilsin.hayırlısı hepimizin hakkında insalalh .Aynen canım benim kısmetimiz böyleymiş demek ki. Hem deli hem aşık siteden gitti.
Evet biliyorum.burda olsaydık şimdiye ona ve hepimize oluşmuştu.okudu herkese ama ona okunmadan çıktı.bu çok üzücü hak hukuk denildi biz çıktık şimdi bu hak değilmi diye sorcam ama gerek yok rabbim bilsin.hayırlısı hepimizin hakkında insalalh .
Inşallah .ama bu gun birkez daha farkettim kimse için kendini yakmicakmissin .tuhaf şey neyse topik rahatsız olmasın canim ...İnşallah canım amin.
Rabbim iyisini bilir belki bizim hikmetimiz de okumadadır.
Inşallah .ama bu gun birkez daha farkettim kimse için kendini yakmicakmissin .tuhaf şey neyse topik rahatsız olmasın canim ...
Anlıyorum canım teşekkür ederim istersen seni de eklerim .iyi akşamlarMaşallah hanımlar grubunuza .vayneymis tebrikler. Bişey söylemek istiyorum.lionyez için biz gruptan 3 artakads çıkmıştık.ve görüyorum o hala grupta .Ne tuhaf insanlar var. Diyorum vayneymis hkkini helal et.ama o 3 kişinin hakkına girdi arkadaş.haberi olsun hayırlı akşamlar.
Bir gün beni anlayacağınızı biliyordum sen deInşallah .ama bu gun birkez daha farkettim kimse için kendini yakmicakmissin .tuhaf şey neyse topik rahatsız olmasın canim ...
İlla döner o zaman okuruzAnladım canım hakkınızda hayırlısı hem deli hem asik çıktı yok yere onun için çok üzüldüm ben.bu gurupta şimdiye hepimize sıra gelmişti demekki nasip değilmiş demekki.
Tamam canım evet sen süre sıkıntından bahsetmiştin . O zaman şöyle yapalım son eklediğim Kişiler hariç herkese okuyup çıkarsın istersen . Zaten listenin 3 de ikisi bitti@Vayneymis canım ben 3 günde zor yetiştiriyordum ama şimdi günlük 1 e inmiş ben yavaş okuyorum yetiştiremem şeyda arkadaşım içinde 1 tane alıyorum ama adımda geçmişken yarım bırakıp çıkmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?