- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Verdiğim kişiler yarın akşama kadar tamamlıcak o yüzden yarın akşam
bezginblog
için yarın akşam bitmiş olucak arkadaşlar
bezginblog
dediğim gibi sen dağıtmaya çalışma 41 i geçer yoksa
![bezginblog](/data/avatars/s/797/797745.jpg?1518638858)
![bezginblog](/data/avatars/s/797/797745.jpg?1518638858)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inş :)) ♡♥♡Kalbi guzel kardeşim seni verene kurban olayim Rabbim kabeyi mutaharada yapilan dualarda kabeyi muazzamda yapilan dualarin arasinda amin diyenlerin hurmetine salih evlatlar sana ve bütun mumin kardeşlerime nasip etsin insallah
Benim durumum da aynı sayilir . Evet canım rabbim dilerse hemen oluverir insallah .okunan ayetler size şifa olsun canımAğzınıza yüreğinize sağlık arkadaşlar Rabbim hepinizin yüzlerini güldürsün umutsuz olmayın olacaksa ben olmalıyım biz 1 sperm görmüş değiliz ameliyatta dahi bulunamadı ama umudumu yitirmem Rabbim dilerse tabiki olur
Aminn canımmm aminnnnAllah razi olsun ne hacetlerin varsa kimin ne haceti varsa Rabbim bu cuma gecesinin hürmetine bu ezan sesi hürmetine nasip etsin insallah. Rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki sizleri tanidim Rabbime kurban olayim cennete bi köşkum oldu sanki Rabbim razi olsun herkesden
Cuma günu müminlerin bayrami ya bugun arafattaymişım gibi hissettim kendimi Rabbim cümlemizden razi olsun cumlemize salih saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
Helal olsun canım@Vayneymis canım sağol çok uğraştırdım senide hakkını helal et canım. Okuyan herkese çok teşekkür ediyorum
inşaşşah canım benim amin akşam geçicez ok herkes aldığını okusun Benin dağıttıklarım :) iyi iş başardık inşaşlah hamilelik haberlerinizi alırızYarın bende sıraaaa o zaman şükürler olsun muhtemel yumurtlamam yarın umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur sağlıklı sıhatli hayırlı bebişlerimize kavuşuruz![]()
Bittimi canım bana yazabilirsin kalanı yarın okurum inşaallah
Erwaaaa yarın temizlenmiş olursan sadece 1 oku şakın unutma çünkü dua sahibi öyle istedi :)
Canım ben de sana yazıcaktım bi arkranamız daha okumuş bitti şuan itibariye :))Bittimi canım bana yazabilirsin kalanı yarın okurum inşaallah
Hmm tmm cnmm sıradakine geçelim o zamannn :)Canım ben de sana yazıcaktım bi arkranamız daha okumuş bitti şuan itibariye :))
Ayrı Kişiler olduğu için dağıttık akşama okumuş olucaklar yarın iyi bile bitti ayrı Kişiler olmasına rağmen :)Hmm tmm cnmm sıradakine geçelim o zamannn :)