Amin canım yok herkese 1Birtane daha alabilirim @Vayneymis isterseniz
Rabbim tedavi yollarimizi acsin kolaylastirsin ins bizi bizden en iyi bilen rabbim sen yuce mevlamsin sen yuce rahmanimsinm bizlere salih evlatlar nasip et tulay Kulunun icinede ferahlik ver selamete cikar feraha ulastir ins..
Canım 11 haricinde 2 değil mi yazdıklarımın dışındaSağol canımbenden de 2 al
Yok Estağfirullah helal olsunn sen de sağolSaolasin ışılcim Allah razi olsun destegin icin çok saol.ne mukafatiniz varsa Rabbim versin.
Bazen bitiş noktasina geldigimi hissediyorum elimde olsa evet hamile olmayi birak herkesin olmasi icin dua saatine yaklasinca hadii acalim ellerimizi demeyi o kadar cok isterim ki. Rabbimden gelen başim üzerine kusuruma bakmayin belki istemeden üzdum sizleri haklarinizi helal edin
Amin canım baya zaman oldu sanırım@Vayneymis selamun aleykum ismimi etiketlemissin yeni farkettim Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin okudum biraz ama anlamadım bi kişi kaç kez okuyor anlamadım pek de
A s@Vayneymis selamun aleykum ismimi etiketlemissin yeni farkettim Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin okudum biraz ama anlamadım bi kişi kaç kez okuyor anlamadım pek de
Tamam canım şöyle söyliyim o zaman sana@Vayneymis topigi pek anlamadım cnm hemen ekleme beni kimsenin hakkına girmek istemem
canim esimle toplam 2 tane :) yukarda 3 yaziyir galiba11 yaptım :)) çok şükür rekor :)) 1 ini ben okudum birinizms rainbow okudu 2 birini zms rainbow in eşi okudu 3
Birini annem 4
Birini annemin arkadaşı 5
Birini akrabamız 6
Birini annemin kuzeni 7 etti
Birinimiyaww__ 8 etti
Birini @Mucizeolsakeske 9 etti
1 ini kardeşimin arkadaşı okudu 10 etti
1 ini de dua topiğinden Arkadaşım nicki dilimin ucunda 11 etti
Hayır o toplayarak gittiğimden :))canim esimle toplam 2 tane :) yukarda 3 yaziyir galiba
Ben aldigimi okudum canim Allah kabul etsinnn11 yaptım :)) çok şükür rekor :)) 1 ini ben okudum birinizms rainbow okudu 2 birini zms rainbow in eşi okudu 3
Birini annem 4
Birini annemin arkadaşı 5
Birini akrabamız 6
Birini annemin kuzeni 7 etti
Birinimiyaww__ 8 etti
Birini @Mucizeolsakeske 9 etti
1 ini kardeşimin arkadaşı okudu 10 etti
1 ini de dua topiğinden Arkadaşım nicki dilimin ucunda 11 etti
Amin çok teşekkür ederiz çok makbule geçti :)Ben aldigimi okudum canim Allah kabul etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?