EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Canim noldu konusmak istermisin lütfen neden bu kadar uzuyorsun var rabbimin bir bildigi bak benim 15 ci yila girecegiz ustelik sorun bende derdi veren rabbime kurban olurum.brdan yazmazsan özelden yaz lutfen ismin ne dua edecegim sana..
Allah razi olsun zeynepcim adim tulay yoruldum inan yoruldum etrafin baskisi bi yandan yok mu yok mu demeleri bitirdi bi yandan kisir dediler sustum her gun agladim her gun bugun doktor yumurtan gelişmiyor dedi artik ne yapacagimi şaşırdım eşim elini alip karnima koyuyo oglusum diyo her seferimde hep umutlaniyom ama yok yok Rabbim kurban olayim ver nolursun herkese salih olandan bebek banada Rabbim kurban olayim habibin hürmetine nolur. Senden gelen basim uştune ama yardim et nolur

Yok canım okunmayacak sağol hamilelikten dolayı dimi?

@Vayneymis meryem suresi ihtiyacı varmış sanırım arkadaşa 1 adet okunacakmış.
O kadar hukukumuz var, küs değiliz elbet bana da söyleyebilirdin. bende okumak isterim. ☺

Gullbahcemm canım çok haklısın ben de ağlıyorum mecbur güçlü duruyorum
Hatta arkadaşım boş boş akıl verdi bugün özel hastaneye git bilmem ne o kadar sinirleniyorum ki sorun olmamasına rağmen dalga geçer gibi
Başka şeyler de var açıklık getirmiyorum
Ama ben hayırlısıysa olsun diyorum kazasız belasız sağlıklı hayırlı evlat olsun ısrarla istememeliyim die düşünüyorum hayırlısı olsun işte bu yüzden dualara sarıldım İnan başka çarem yok

Ah tulaycimm canim inan ufak problem icin kendini cok cokk yipratiyorsun ve uzuntunun sende kalici hastalik kalmasina sebeb olursun ve donusu olmaz ve kimsenin kulagida duymaz .oyle kisirsin diyenler emin ol rabbim derslerini veriyor elalem konusur konussun kulagini tikayacaksin düşünmüyorum diceksin.sen once morali duzelteceksin ve tedavine bakacaksin.cbakacaksin.canim dr yumurtan calismiyor dediyse bu senin elinde bundan kolayindan ne var sağlıklı beslendinmi misal ari polen hayit tohumu bunlar basli basuna yumurta kalitesini artırıyor. Sen moralini yuksek tutki beynim yumurtaliklarini iyi yonden uyarsin.esinle konus ben bunlari uygulayacagim bir iki ay kadar bebek konusunu konusmayalim de sen tedavini uygula yumurtlama gunlerinide degerlendir..kendinizi cevre baskisindan bir arindirin kuzum sonra tevekkül edip dr yine gidin.neyin ustune cok dusulurse rabbim onla imtihan ediyor eşin ustunemi cocugun ustuneme annenin babanin ustune dussen inan onla imtihan oluyok..ben inanıyorum senin bebisin olacak..ssenin guclu olman gereki senin su halin benim 12-13 yil önceki halimm kafami cok vurdum duvarlara zamana birakin kuzum

Emin’e kızı Esra için okuyoruz bezginblog
Kendi isteği üzerine herkes sadece 1 tane okuyacaktır
Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

Not: herkes en az 1 sure okumalı

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-

1- ceymi
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4 1
6 @Vayneymis ışıl 9 (birer tane dağıttı)
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem

8- BitmeyenUmidim
13- @Burcinak reyhan Burçin eşi Emre
14 [USER=779076]@Mfsg 1
15- [USER=818537]@Gokkusagi80 kadriye 1
16- [USER=797745]@bezginblog emine kızı Esra 11 (dağıttı birer tane )
17- [USER=872542]@aselatilgan merve 1
18- [USER=835630]@gunes0101 şeyda 1
19- çıktı
20 [USER=873694]@Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail 1
21 [USER=708113]@Yariiimm
1
22 @nisan06
23 @Yasmin42423
24 @Erolummm semanur 1
25 [USER=630190]@glmserser seçil 1
26 [USER=685737]@Halitim

27- @Meleekk3
28- Pes etme 1
29- @amineazra
Liste dışı 1
[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Canım kolay degil evet ama kendini yıpratmamaya çalış evet insanlar anlayışsız olabiliyorlar ama kimse için morel bozmaya değmez hayat kısa heranın(herne olursa olsun) değerini kıymetini bilmek gerek sevdiklerimiz yanımizda nefes aliyoruz yuruyoruz duyuyoruz vs vs şükretcek o kadar çok sey var ki ... bu kadar lütfun yanında elbette imtihanlarımız olacakki rabbime el açmakdan kopmayalım onu unutmayalım hep isteyelim. Elbet kulunun duasına cevap verecekdir.ama o gun ne zman biz bilemeyiz (insallah en yakın zamandır)yine bir olan rabbimiz bilir.o güne dek sabretmeliyiz canım ama hep dimdik durmalıyız ki eşlerimiz bizlerden bizde onlardan destek alabilelim. Bu kadar şeyi kendini üzme diye yazdim(biliyorum zor ama imkansız degil umutlu olmak herseye ragmen tebessüm etmek) üzüntünün sağlıģi hic iyi etkilemediģini biliyorum .ve bu mubarek günde rabbimin sana tez zamanda bebekler vermesi için dua etcem canım

Saolasin ışılcim Allah razi olsun destegin icin çok saol.ne mukafatiniz varsa Rabbim versin.
Bazen bitiş noktasina geldigimi hissediyorum elimde olsa evet hamile olmayi birak herkesin olmasi icin dua saatine yaklasinca hadii acalim ellerimizi demeyi o kadar cok isterim ki. Rabbimden gelen başim üzerine kusuruma bakmayin belki istemeden üzdum sizleri haklarinizi helal edin

Kalbi guzel kardeşim seni verene kurban olayim Rabbim kabeyi mutaharada yapilan dualarda kabeyi muazzamda yapilan dualarin arasinda amin diyenlerin hurmetine salih evlatlar sana ve bütun mumin kardeşlerime nasip etsin insallah

Allah razi olsun ne hacetlerin varsa kimin ne haceti varsa Rabbim bu cuma gecesinin hürmetine bu ezan sesi hürmetine nasip etsin insallah. Rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki sizleri tanidim Rabbime kurban olayim cennete bi köşkum oldu sanki Rabbim razi olsun herkesden
Cuma günu müminlerin bayrami ya bugun arafattaymişım gibi hissettim kendimi Rabbim cümlemizden razi olsun cumlemize salih saliha evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…