amin canım. hepimizin yüzünü güldürsün rabbimRabbim kadriye kuluna en güzelinden evlat nadip etsin salih olan evlat versin gözü dışarda olanlarinda kucağinda evladi olmayanlarada Rabbim salih evlatlar versin. Rabbim kadriye kardeşimizin duasını hacetini gidersin insallah
Amin canım sağolIşılcim bi tane daha okudum 3 tane okudum bilgin olsun
Aminn canım aminnnOkunan 35 diyelim kalan 6 olsun hadi kardeşler melekler Rabbime duayı götürecek eller açık Rahimlerimiz evlat kucaklarimiz yavrularla dolsun olmayanlarada Rabbim çifter çifter versin inşallah
Allah Allah sen okumayanlarimi takip ediyosun. Ben mazeretli degilim. Ama bugun okuyamadim. Yarin insaAllah okurum. Ne yani bu . Kimsenin baskisiyla da okuyacak degilim kusura bakmada. Sen kendin okuyosan oku kimseyi takip etme bi zahmetBen bisey diyecem herkes fazla fazla okuyor fakat bu mazaretli olanlarin disindakiler ne yapiyor dogrusu merak içindeyim?
3 tane alayım canımOkunan 35 diyelim kalan 6 olsun hadi kardeşler melekler Rabbime duayı götürecek eller açık Rahimlerimiz evlat kucaklarimiz yavrularla dolsun olmayanlarada Rabbim çifter çifter versin inşallah
SusuyorumBen bisey diyecem herkes fazla fazla okuyor fakat bu mazaretli olanlarin disindakiler ne yapiyor dogrusu merak içindeyim?
Yaaa ben sana biseymi dedim sen niye ustune aliniyorsun hem sanami soracam kimi takip edip etmeyecegimi sanane alah allah hemen kavga edecek yer ariyorsunuz ya mazeretli degilsen omuyacaksin arkadas anladinmi kimse sizin yerinize okumak zorunda degilAllah Allah sen okumayanlarimi takip ediyosun. Ben mazeretli degilim. Ama bugun okuyamadim. Yarin insaAllah okurum. Ne yani bu . Kimsenin baskisiyla da okuyacak degilim kusura bakmada. Sen kendin okuyosan oku kimseyi takip etme bi zahmet
Herkes kendi okumasına baksın bence o okumayanlar hiç bakmayanlar kendilerine okunduğunda rahat eder mi sence bırak takip etmeyi biraz daha fazla okumaya bak burda kavga bitsin laf sokmalar bitsin lütfen dua topiği burasıBen bisey diyecem herkes fazla fazla okuyor fakat bu mazaretli olanlarin disindakiler ne yapiyor dogrusu merak içindeyim?
Tamam canım allah kabul Etsin şimdiden@Vayneymis 1 tane de bana yaz canim yarin hastane donusu okurum insaAllah. Okudum diye bilgi gecerim.
Canım o zaman seni listeye eklemeden 3 tane borç alıyım sora sana telafi ederiz hatta ben okurum sana 3 ok3 tane alayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?