Aminn canımm önemli değil@Vayneymis yazamadım kusura bakma kadriye arkadaşım için üç tane okudum Rabbim kabul etsin
Amin Allah razı olsunRabbim hepimize yardım etsin. tüm hastalara şifa dertlilere deva versin
Allah razi olsun canim saol ama bazen bırakiyom kendimi sirf Rabbimi kırmayayim diye Onu üzmeyeyim die çaba harcıyom ama öyle bi an geliyor ki beni benden alıp götürüyor az evvel ağladım eşim noldu deyip durdu yok bişey dedim anladı bu sefer o ağladı sen bana yatersin dedi ama o benden daha cok istiyo evlat.sırf gözlerine bakmayayım die yastığa sarılip ağladı bense burda ağladım. Rabbim şafi ismiyle şifa versin herkese.inşallah hepimiz hamile kalırız. Burada olmayip evlat hasretiyle yanan ne kadar çok insanlar var Rabbim onlarada bizede salih olanindan versin inşallahSeni çok iyi anlıyorum canım bazen bende mani olamıyorum gözyaşlarıma . Ama rabbim böyle yazmış .bizden çooookk daha zor durumda olan insanlar var onları düşunerek bu da benim imtihanim diyorum.demekki rabbimiz bizim dua etmemizi seviyor ona daha yakın olalım istiyor. Canim benim biraz daha sabır hiçbir zaman umudumuzu kaybetmeyelim.hep vardir bir hayır diyebilelim.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ..
Işılcim biraz hassasim eşimde öyle.eşim bugün gececi o gittikten sonra Allah bi mani göstermezse yine okurum sureden eger bitmezse dua ben bi tane daha okurum.bugunku dualarimi yarıladım. Olmazsa gece okur bağışlarım.şimdilik 1 tane alayım eger diğer arkadaşa geçerseniz onun ismine bağışlarim okumadan yazarim bilgin olsunKadriye için okuyoruz @Gokkusagi80
Kurallar!!!!
1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
2- “bu listeden”kimse çıkarılmayacaktır
3- sohbet etmek yasaktır
Not: herkes en az 1 sure okumalı
NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır
——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-
1-ceymi
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl 1
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem
8- @selcanmehmetcan 2
9- [USER=528994]@nursevdi 2
10- kalp
11- isteği üzerine çıktı
12- @lionyez
13- @Burcinak reyhan Burçin eşi Emre
14 [USER=779076]@Mfsg
15- [USER=818537]@Gokkusagi80 kadriye
16- [USER=797745]@bezginblog emine kızı Esra 1
17- [USER=872542]@aselatilgan merve 3
18- [USER=835630]@gunes0101 şeyda 1
19- [USER=857870]@Mucizeolsakeske
20 [USER=873694]@Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail 1
21 [USER=708113]@Yariiimm
22 @nisan06
23 @Yasmin42423 1
24 [USER=873122]@Erolummm semanur 3
25 [USER=630190]@glmserser seçil 1
26 [USER=685737]@Halitim
27- @Meleekk3
28- @Sevgi999 10
29- [USER=868844]@amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
Tamam benim eşim de gececi bugün Allah yardımcımız olsunIşılcim biraz hassasim eşimde öyle.eşim bugün gececi o gittikten sonra Allah bi mani göstermezse yine okurum sureden eger bitmezse dua ben bi tane daha okurum.bugunku dualarimi yarıladım. Olmazsa gece okur bağışlarım.şimdilik 1 tane alayım eger diğer arkadaşa geçerseniz onun ismine bağışlarim okumadan yazarim bilgin olsun
Çok sağol canımYarın bi üç tane daha okurum canım daha fazla okursam yazarım şimdilik 3 @Vayneymis
Tamam. Geçmiş olsun canım amin@Vayneymis canım ben kendime okumamıştım o yüzden 1 saate Kadriye kardeşim için okumaya başlayacağım peşpeşe 2 tane okumayı düşünüyorum yavaş okuduğum için uzun sürebilir ama muhakkak yazarım. Dün okuyacaktım fakat çok rahatsızdım bugün daha iyiyim.. maaşallah baya da okunmuş Rabbim kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?