- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Amin allahım aminArkadasimiz için 2 tane okudum...
ALLAH 'İM tez zamanda kabul eder inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin allahım aminArkadasimiz için 2 tane okudum...
ALLAH 'İM tez zamanda kabul eder inşallah...
Okudum rabbim en yakın zamanda annelik duygusunu tattırsın canım saģlıkla kucağına almayi nasip etsin@Vayneymis kadriye kardesimiz icin 10 tane de ben aldım ihtiyac olursa yine okurum insallah
amin mevlam kabul eylesin. hepimize nasip eylesinOkudum rabbim en yakın zamanda annelik duygusunu tattırsın canım saģlıkla kucağına almayi nasip etsin
Canım hayirlı olsun.ozel olmassa bir problemmi vardi ? Benim de olur mu yani rabbimden umudu kesmedim ama tüp bebek diyolar esimin sonuclari 0 çıktı ben yinede şifa olur diye kurana sarıldım Allahım yardim etsin cümlemize...Inşallah hepinizin hayırlı haberini alırım bura uğurlu geldi gercekten
Aminn canımamin mevlam kabul eylesin. hepimize nasip eylesin
Amin canım benimOkudum rabbim en yakın zamanda annelik duygusunu tattırsın canım saģlıkla kucağına almayi nasip etsin
Inşallah canım tedavin neyse onuda gor ama kurani hiç bırakma olur inşallah ben oluyordu ama düşük oldu hep rahim perdesi vardi ameliyatini oldum gelismedi dış gebelik falan inşallah busefer saglikli olur kuran da bu iyi geldi umarım duyariz ümidini yitirme canımCanım hayirlı olsun.ozel olmassa bir problemmi vardi ? Benim de olur mu yani rabbimden umudu kesmedim ama tüp bebek diyolar esimin sonuclari 0 çıktı ben yinede şifa olur diye kurana sarıldım Allahım yardim etsin cümlemize...![]()
Allah razi olsun canım .rabbim sana hayirli evlatlar versinInşallah canım tedavin neyse onuda gor ama kurani hiç bırakma olur inşallah ben oluyordu ama düşük oldu hep rahim perdesi vardi ameliyatini oldum gelismedi dış gebelik falan inşallah busefer saglikli olur kuran da bu iyi geldi umarım duyariz ümidini yitirme canım
Aminn canim benim hepimize:)Allah razi olsun canım .rabbim sana hayirli evlatlar versin
Allah şifa versin canım benim de tüp olucak sanırım herşey pozitif sadece tüpe baktırmak kaldıCanım hayirlı olsun.ozel olmassa bir problemmi vardi ? Benim de olur mu yani rabbimden umudu kesmedim ama tüp bebek diyolar esimin sonuclari 0 çıktı ben yinede şifa olur diye kurana sarıldım Allahım yardim etsin cümlemize...![]()
AminnnnArkadaşımız için 3 tane okudum Allah kabul eylesin