nerde yapıcan. tüp filminden sonra çoğu kişi hamile kalıyorKızlar bu arada yarın hastaneye gidicez sanırım sadece rahim filmi kaldı
Nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum tüpler açıktır inşallah
Evet ben de duydum normal devlet hastanesinde . Doktor yapar mı bilmiyorum tahmin ediyorum sadece . İnternetten araştırdım sanırım film ister çünkü sperm. Yumurta . Tahlil bakılmıştınerde yapıcan. tüp filminden sonra çoğu kişi hamile kalıyor
Allah şifa versin insallah sanada evladi olmayanada Rabbim nolur banada şifa ver nolursun yardim et dayanamiyom bazen tükendigime inaniyom.kusura bakmayın bugün hep ağladim durduramiyom kendimi.istedigin gibi olsun inşallahKızlar bu arada yarın hastaneye gidicez sanırım sadece rahim filmi kaldı
Nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum tüpler açıktır inşallah
Allah razı olsun amin canım bana da ağlama geliyo bazen durmaksızın bak işte bu yüzden açtım bu topiği meryen süresi okuyarak hamile kalıcaz inşallah İnan bunaAllah şifa versin insallah sanada evladi olmayanada Rabbim nolur banada şifa ver nolursun yardim et dayanamiyom bazen tükendigime inaniyom.kusura bakmayın bugün hep ağladim durduramiyom kendimi.istedigin gibi olsun inşallah
bende canım bende. bilirim o üzüntüyü. Rabbim kuranı kerimi şifa kıldı biz aciz kullarına. meryem süresini şifamız eylesin. yüzümüz gülsünAllah şifa versin insallah sanada evladi olmayanada Rabbim nolur banada şifa ver nolursun yardim et dayanamiyom bazen tükendigime inaniyom.kusura bakmayın bugün hep ağladim durduramiyom kendimi.istedigin gibi olsun inşallah
Inşallah Allahtan başka kimsem yok bi O biliyor O görüyor göz yaşımı bi de eşim işte bi de siz biliyosunuz Rabbim nolur artik ver isyan ederim die korkarım Seni üzerim die korkarım kimsem yok senden başka imtihansa Rabbim artik imtihanimizdan gecir bizi kurban olduğum.kusura bakmayin birazcık açılmam lazım eşimde üzülüyo onunla ilgilenmem gerek.daha sonra yazarimAllah razı olsun amin canım bana da ağlama geliyo bazen durmaksızın bak işte bu yüzden açtım bu topiği meryen süresi okuyarak hamile kalıcaz inşallah İnan buna
Allah razı olsun canim Rabbim hepimize yardim etsin gözlerimde yaş sel oldu artik inşallah hepimize şafi ismiyle şifa versin Rabbim hepimizin yüzü güler insallahbende canım bende. bilirim o üzüntüyü. Rabbim kuranı kerimi şifa kıldı biz aciz kullarına. meryem süresini şifamız eylesin. yüzümüz gülsün
Canım ekran fotosunu çekşyorum bir soraki listeye eklicem seni günde 41 okucaz o zaman okBende katılımın kızlar sabah beri hafizik topiği arıyorum :)
Rabbim hepimize yardım etsin. tüm hastalara şifa dertlilere deva versinAllah şifa versin canım benim de tüp olucak sanırım herşey pozitif sadece tüpe baktırmak kaldı
Seni çok iyi anlıyorum canım bazen bende mani olamıyorum gözyaşlarıma . Ama rabbim böyle yazmış .bizden çooookk daha zor durumda olan insanlar var onları düşunerek bu da benim imtihanim diyorum.demekki rabbimiz bizim dua etmemizi seviyor ona daha yakın olalım istiyor. Canim benim biraz daha sabır hiçbir zaman umudumuzu kaybetmeyelim.hep vardir bir hayır diyebilelim.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ..Allah şifa versin insallah sanada evladi olmayanada Rabbim nolur banada şifa ver nolursun yardim et dayanamiyom bazen tükendigime inaniyom.kusura bakmayın bugün hep ağladim durduramiyom kendimi.istedigin gibi olsun inşallah
Aminnbende canım bende. bilirim o üzüntüyü. Rabbim kuranı kerimi şifa kıldı biz aciz kullarına. meryem süresini şifamız eylesin. yüzümüz gülsün
Maalesef canım ama sorarsam da baskıcı diolar boşver sabret canım 1 ay tıp oynuyorum biliosun@Vayneymis canım listede hiç bildirim yapmayan okumayan arkadaşlar var mi bana mi öyle geliyor
Amin canımmmAllah kabul eylesin canım. A aselatilgan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?