Yok kisa surede 41 tamamlamak daha guzel bence.ama bende size sordum bir kisi icin en fazla kac tane alabiliyoruz meselaEvet canım ama tam anlamadım demek istediğini az az 1 haftaya yaymak mı mantıklı diyosun
Tabiki de daha güzel :) zaten kimseyi sıkboğaz etmiyoruz ki herkese 1Yok kisa surede 41 tamamlamak daha guzel bence.ama bende size sordum bir kisi icin en fazla kac tane alabiliyoruz mesela
Tmm cnm benim 1 taneyi untma benim istegim tam gununden once tammalnms olmasi ins olmam insCanım bitirdik ama biliosun sağlık olsun jet gibi gittiğimiz günler de gelicek
Benim daha 15 gun var reglime insallah olmam da olsamda o zmana kadar hergun alir okurum insallahTabiki de daha güzel :) zaten kimseyi sıkboğaz etmiyoruz ki herkese 1Erwaaaa ya 10 :)) bitmiş olur canım inş regl olmadın ?
İnşallah canım inşallah çok isterimTmm cnm benim 1 taneyi untma benim istegim tam gununden once tammalnms olmasi ins olmam inscok stresli bir gun gecirrim oda etki etmez insallah
Sağol canım inşallahBenim daha 15 gun var reglime insallah olmam da olsamda o zmana kadar hergun alir okurum insallah
Saol cnm benim ins hepimiz mutlu haberleri bu ay alamadiysak obur ay alırız insallh strese girmeyim dedim 1 gun kala girdm nyse ya hayirlisiİnşallah canım inşallah çok isterim
Tabiki de daha güzel :) zaten kimseyi sıkboğaz etmiyoruz ki herkese 1Erwaaaa ya 10 :)) bitmiş olur canım inş regl olmadın ?
Ah canm senmi altinn 10 tanesini Allh razi olsn
Ayyy canım ben 5 tane okudum bu sefer ama evde değilim akşam geçicem eğer kaldıysa eve geçince okurum seve seve @Vayneymis bana ulaşır güveniyorum onaAh canm senmi altinn 10 tanesini Allh razi olsn
:) tm cnmAyyy canım ben 5 tane okudum bu sefer ama evde değilim akşam geçicem eğer kaldıysa eve geçince okurum seve seve @Vayneymis bana ulaşır güveniyorum ona
P pembehayaller06 ya sen çoğu şeyi yanlış anlamak zorunda mısın o espiriydi ama genelde 10 okuyo çok okuyo şükür ama şimdi yavaş gitme durumundan okumuyo :)))Ah canm senmi altinn 10 tanesini Allh razi olsn
Ben de sana güveniyorum ve okuduklarına çok çok şükrediyorum sen bizim içim bulunmaz bi arkadaşın . Diyorum ya günlük hayattan bile birine desek sanmam bu kadar o- ku- mazAyyy canım ben 5 tane okudum bu sefer ama evde değilim akşam geçicem eğer kaldıysa eve geçince okurum seve seve @Vayneymis bana ulaşır güveniyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?