Okudum rabbim ezgi arkadaşimiza tez zamanda hayirli evlatlar versinBen 6 tanesini alim en gec yarina kadar okumus olurum okuyunca bu mesajin altina okudum yazarim insallah
Hayırli geceler zeynep.yarin temizlenecim bilgin olsun hayirli geceler hanimlar
Amin inşallah kucağınada almayı nasip etsinOkudum rabbim ezgi arkadaşimiza tez zamanda hayirli evlatlar versin
H hayalalemiveben listeyi alımlara kapattım sırf senin için çünkü alımlarla yeni kişiler eklendikçe okudu okumadı vb olucak en iyisi kapattım
Bizler için önemli olan aramızda el birliği ile 41 tamamlamak sık Boğaz etmeden . Okumayan diğer tur telafi eder vb ama senin için rahat etmiyor tabiki de saygı duyuyorum ve söz vermiştim o yüzden üç gün beklemek durumundayız . Dediğim gibi fikir verdim belki olur die
Aminnnnn Allah razı olsunOkudum rabbim ezgi arkadaşimiza tez zamanda hayirli evlatlar versin
Allah razı olsun kalbi güzel arkadaşım.kimin duasını kabul olacağıni Rabbim iyi biliyor.inşallahda dualarımız kabul olur saol varol.Ben yarın tamamlamış olacağım. 41 meryem Suresi nin mümkün olduğunca farklı ağızlardan okunması doğru olur kanaatimce okuyan sonuçta dua ediyor arkasından. Ne kadar çok kişinin duası o kadar iyi bence. Ben yarın tamamlamış olacağım.
Tamam teşekkür ederiz.yarin temizlenecim bilgin olsun hayirli geceler hanimlar
Tabi kiBen yarın tamamlamış olacağım. 41 meryem Suresi nin mümkün olduğunca farklı ağızlardan okunması doğru olur kanaatimce okuyan sonuçta dua ediyor arkasından. Ne kadar çok kişinin duası o kadar iyi bence. Ben yarın tamamlamış olacağım.
Tamam canım öğlen ya da akşam eklicemIşıl benim adımı yazarken şunu da ekleyebilir misin.ben eşimle anilmak istiyorum dua bağışlanirken
Tülay ve eşi ismail için diye yazarsan sevinirim.belki bu şekilde Rabbim bize evlat verir.bu benim isteğim umarım yazarsın
Arkadaşlar bana bu şekilde dua ederdeniz sevinirim.tülay ve esi ismailin hacetine derseniz inanin çok mutlu olurum Rabbim razı olsun herkesden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?