EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

14 şubat birinci okuma günü. Ezgi arkadaşımız için okuyoruz
kullanıcı adı P pembehayaller06

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-

1- ceymi
2- H hayalalemiveben
7- @Vayneymis 1
8- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem 1
9- [USER=719027]@selcanmehmetcan

10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 @nursevdi 2
13 kalp
14- [USER=822460]@pembehayaller06 1
14- [USER=842122]@lionyez

15 @Burcinak 2
16 çıktı
17 [USER=779076]@Mucizeolsakeske 1
18 çıkarıldı
19 [USER=818537]@gunes0101 (1)
20 [USER=797745]@bezginblog 2
21 [USER=872542]@aselatilgan[/U[
32- çıkarıldı
23 çıkarıldı
24 [USER=835630]@Gokkusagi80
kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1
27 [USER=873694]@Gullbahcemm 2
28 [USER=708113]@Yariiimm

29- @nisan06 1
30- [USER=872573]@Yasmin42423 1
31- [USER=873122]@Erolummm 1
32- çıkarıldı
33- [USER=630190]@glmserser 1
34- [USER=685737]@Halitim

35- çıkarıldı
36- @Meleekk3 1
37 [USER=825062]@Sevgi999 6
38 [USER=868844]@amineazra
[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Kızlar aşağıda isimleri yazılı kişilerden mazeretli olmayanlar aralarında 9 taneyi bölüşebilir mi? 2 gün süre var zaten .

14 şubat birinci okuma günü. Ezgi arkadaşımız için okuyoruz
kullanıcı adı P pembehayaller06

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-

ceymi R Rad-8
R4bi4 BitmeyenUmidim L lionyez
A aselatilgan Yariiimm @Halitim amineazra

H hayalalemiveben sanırım iki üç kişi sorası senin için okumamıştı yani senin Deyiminle hak geçecek birşey yok. Çünkü bi sürü yeni arkadaş ekledim biliosun ama yine de için tamamen rahat etsin die arkadaşlara soruyum herkes razıysa yolumuza devam edelim biz olur mu? Sen bilirsin yine de bi Öner’i sadece

H hayalalemiveben listeyi alımlara kapattım sırf senin için çünkü alımlarla yeni kişiler eklendikçe okudu okumadı vb olucak en iyisi kapattım
Bizler için önemli olan aramızda el birliği ile 41 tamamlamak sık Boğaz etmeden . Okumayan diğer tur telafi eder vb ama senin için rahat etmiyor tabiki de saygı duyuyorum ve söz vermiştim o yüzden üç gün beklemek durumundayız . Dediğim gibi fikir verdim belki olur die

Ben yarın tamamlamış olacağım. 41 meryem Suresi nin mümkün olduğunca farklı ağızlardan okunması doğru olur kanaatimce okuyan sonuçta dua ediyor arkasından. Ne kadar çok kişinin duası o kadar iyi bence. Ben yarın tamamlamış olacağım.

Allah razı olsun kalbi güzel arkadaşım.kimin duasını kabul olacağıni Rabbim iyi biliyor.inşallahda dualarımız kabul olur saol varol.
Rabbim tez zamanda sanada bizlerede salih evlatlar versin inşallah

Işıl benim adımı yazarken şunu da ekleyebilir misin.ben eşimle anilmak istiyorum dua bağışlanirken
Tülay ve eşi ismail için diye yazarsan sevinirim.belki bu şekilde Rabbim bize evlat verir.bu benim isteğim umarım yazarsın
Arkadaşlar bana bu şekilde dua ederdeniz sevinirim.tülay ve esi ismailin hacetine derseniz inanin çok mutlu olurum Rabbim razı olsun herkesden

@Vayneymis aslında isimlerimizide linklerimizin yanına eklesen hani belki arada toplu arkadaşlara dua ederiz isimler olunca daha güzel olur tabi isteyen arkadaşlar olursa

Tamam canım öğlen ya da akşam eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…