- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 35
Nasip diger aya umudu kaybetmek yok beslenmene diikat et diger aya cok guzel hazirlan bol bol ye sana gelen msjlari gormuyorsn galiba ordan soracaktimdaOldum maalesef dün
Anneme okutuyorum katkım olsun die
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip diger aya umudu kaybetmek yok beslenmene diikat et diger aya cok guzel hazirlan bol bol ye sana gelen msjlari gormuyorsn galiba ordan soracaktimdaOldum maalesef dün
Anneme okutuyorum katkım olsun die
Mesajları kapattım komple maalesef :)Nasip diger aya umudu kaybetmek yok beslenmene diikat et diger aya cok guzel hazirlan bol bol ye sana gelen msjlari gormuyorsn galiba ordan soracaktimda
Ben suan bile yiyorm tmm oraya yazarm:)Mesajları kapattım komple maalesef :)
Beslenme topiğine yaz (o çekirdekten her gün 1 avuç yiyorum çiğ) ama yine regl oldum bilmiyorum
Amin@Vayneymis cnm pembehayeller Ezgi için 1 tane okudum. Allahım kabul etsin inşallah.
Amin inşallah@Vayneymis cnm pembehayeller Ezgi için 1 tane okudum. Allahım kabul etsin inşallah.
Saol cnm Allah razi olsn@Vayneymis cnm pembehayeller Ezgi için 1 tane okudum. Allahım kabul etsin inşallah.
Allah razi olsn@Vayneymis canim ben okudum.
dün gece yarısı başlattınız yeni arkadaş için bugün 2.gün yazmışsınız
14 şubat birinci okuma günü. Ezgi arkadaşımız için okuyoruz
kullanıcı adı P pembehayaller06
Kurallar!!!!
1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)
2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır
3- sohbet etmek yasaktır
NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır
——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-
1- ceymi
2- H hayalalemiveben
7- @Vayneymis 1
8- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem 1
9- [USER=719027]@selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 @nursevdi 2
13 kalp
14- [USER=822460]@pembehayaller06 1
14- [USER=842122]@lionyez
15 @Burcinak 2
16 çıktı
17 [USER=779076]@Mucizeolsakeske 1
18 çıkarıldı
19 [USER=818537]@gunes0101 (1)
20 [USER=797745]@bezginblog 2
21 [USER=872542]@aselatilgan[/U[
32- çıkarıldı
23 çıkarıldı
24 [USER=835630]@Gokkusagi80 kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1
27 [USER=873694]@Gullbahcemm 2
28 [USER=708113]@Yariiimm
29- N nisan06
35- çıkarıldı
36- @Meleekk3 1
37 [USER=825062]@Sevgi999 6
38 [USER=868844]@amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
Benden helallik var Rabbim nasip etsin inşallah.okunacaksa arkadaşa verelim ben hazırımHamilelik haberi alan arkadaş , sıradaki arkadaş için 3 günde toplam 5 sure okusun mu? (Belki kısmet olur )
Olurcanım 3 günlük süre kaldırıldı şimdi artık ne z
Nurseven arkadaşımız için aldığımı bu akşam okudum. Bugün akşam bitirebilecegimi söylemiştim. Ezgi arkadaşımız için de yarın akşam bilgi veririm.
Fazla olursa zaten hediye ediyoruz eğer yarın hayal arkadaşımız yetiştirebilirse bitirmiş olup geçerizAllah okuyan yada okumayan yada sonradan (adet olunsada yinede içinde kalıpta sonradan sureyi okuyanlardan da) kişilere okuyan insanlardan razı olsun. Ne muradınız varsa versin.önemli olan sonrada olsa gönülden kopup okunuyorsa o çok güzel.illa ki sayı bitti 41 oldu die düşünmeyelim sonradan okunan bi dua belki eksiklik varsa Rabbim onun yerine koyar.kimse kimseye laf söylemesin bu benim fikrim.aslinda konuşmak istemezdim ama düşünerek sonradan da olsa bi sure okuyup kişiye hediye ediliyorsa çok güzel bir davranış Rabbim sizlerden razı olsun.