Olumsuz ve eski konular yok :)Ben msjini simdi gordm bela okuyan sizmydiniz ben ona dedm
Tam içimden geçirdim seni yazdın tamam canımIlerleyen saatlerde ben de okuyacagim 1 tane arkadas icin. Haber veririm.
Benim de çok oluyo açamam topik:))))))) ya ama napym ben acamiyorm acinda orda konslm cok yazacgm syler oluyo suusyorm:)
Ay hic gulecgim yoktu dun uyumusum 9 gibi burayi bklerken tmm tmm sustum cnmOlumsuz ve eski konular yok :)
Kim almisss? Ay ben alsam size 5 10 feda olsunHamilelik haberi alan arkadaş , sıradaki arkadaş için 3 günde toplam 5 sure okusun mu? (Belki kısmet olur )
Neden 3 gun o okuyamayan arkadas baskalarina okuyablr bukadr skntı yapmayalimKızlar alınması ve okunması gereken 9 tane kaldı bugün 1nci gün yarın biter ama 3 güne yaymaya çalışalım
Ay hic gulecgim yoktu dun uyumusum 9 gibi burayi bklerken tmm tmm sustum cnm
Boşver ben öyle söz vermişim o arkadaş herkese okumak istiyormuş saygı duyalım boşver . Biraz sabırNeden 3 gun o okuyamayan arkadas baskalarina okuyablr bukadr skntı yapmayalim
tm bklm oyle olsn regl yaklasiyor cogu kisinn oyuzden acele etmek istedm sana msjatmstm ozel gormedn sanrmBoşver ben öyle söz vermişim o arkadaş herkese okumak istiyormuş saygı duyalım boşver . Biraz sabır
Ya lütfen güldürme bugün hiç iyi değilim beynim yanıyo bugün de tartışırsak artık ben doğru Bakırköy’e :)) boşver canım benim boşver anlıyorum seni@Vayneymis herkes okumak zorunda mı? 41 tane okunması gerekiyor bazen bir kişi 10 okur erken biter okuyamayan da kalır elbet ama 41 tamamlanınca diğer arkadaşa okur. Ayyyy kafam 1500 oldu gerçekten
Canım dün ortalama 4 saat bu konu hakkında konuştum ben de bu şekil izah ettim halim kalmadı . İstesem kişi de bulurum kendimi parçalayarak acil olduğu için ama yapamam boşver maaleseftm bklm oyle olsn regl yaklasiyor cogu kisinn oyuzden acele etmek istedm sana msjatmstm ozel gormedn sanrm
Bebiş özlemi ne yaparsın herşey de umut arıyorum. :)) Neyse bu döngü bu şekilde geçsin 2. Ye dönerken senden daha kapsamlı kurallar ve yenilikler bekliyorum. Bu iş benim mantığıma yatmadı pek.Ya lütfen güldürme bugün hiç iyi değilim beynim yanıyo bugün de tartışırsak artık ben doğru Bakırköy’e :)) boşver canım benim boşver anlıyorum seni
Tamam canım çok anlayışlısınBebiş özlemi ne yaparsın herşey de umut arıyorum. :)) Neyse bu döngü bu şekilde geçsin 2. Ye dönerken senden daha kapsamlı kurallar ve yenilikler bekliyorum. Bu iş benim mantığıma yatmadı pek.
Cnn sen regl oldnmu 14 subatti senin reglCanım dün ortalama 4 saat bu konu hakkında konuştum ben de bu şekil izah ettim halim kalmadı . İstesem kişi de bulurum kendimi parçalayarak acil olduğu için ama yapamam boşver maalesef
Oldum maalesef dünCnn sen regl oldnmu 14 subatti senin regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?