- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 35
Bitti şuan teşekkürlerKalan 1 ise ben okuyorum simdi
Amin cümlemizeArkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. Herkesin emegine sağlık. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Canım bende nursevdi dışında bir tane daha okudum sırada hangi arkadaş varsa onun için bilgin olsun olur mu
Tamam canim1 saat kadar bekleyelim iki arkadaştan emin olamadım
Ben size haber vericem
Evet ben 1 tane okudum genelde gece yarısı yatmadan önce müsait olduğum için geç okuyorum. Eğer tamam olduysa silebilirsin. Diğer arkadaşa okurum.Kızlar alıp okumayanlar varsa yarın akşam geçeriz diğer kişiye
Ama herkes tamamsa hemen geçeriz (sıkıştırma anlamında değil bittiyse boşa beklemeyelim die)
ÖrneğinSaklicennet sana 2 yazmıştım 1 ini henüz okumamıştın istersen siliyim zaten 41 de yetiyor
Bence gerek yok cunku vayneymis arkadasimiza allah belani versin demis ben hayatim boyunca kimseye boyle bir beddua etmedim rabbim affetsin tuylerim urperdi o msji okuyuncaHa ama çocukluğumuz şu anki durumdan memnun derseniz de tabiki de uyum sağlarım. Bu arada liyonyez adlı arkadaşımız yazmış okudum herkese diye arayı Allah rizasi için düzeltip tekrar listeye ekleme taraftariyim bende. Yanlış anlama sen veya o haklı veya haksız demiyorum ben. Olabilir yanlış anlaşılmalar. Düzelmesi en güzeli olur diye düşünüyorum
Evet orda beddua etmmesi gerekiyor tanimiyor etmiyor bu kadr hirs nedenBence gerek yok cunku vayneymis arkadasimiza allah belani versin demis ben hayatim boyunca kimseye boyle bir beddua etmedim rabbim affetsin tuylerim urperdi o msji okuyunca
Ya hayirdir siz neden simdi bana cvp veriyorsunuz dogrusu anlayamadim birce ne demek istediginizi hic anlamadim bir hirs deyip gidiyorsunuz birisi birisine fazla dua okuyor diye hava atmana gerek yok diyor yani eger boyle olacaksa boyle kindar olacaksaniz oyle kinle dolu kisiler zaten bana dua omumasin istemem kinunun sizle ilgisi yok kalkip bana cvp yaziyorsunuz kavga etmek istiyorsaniz burada etmetin burasi dua topigi tartisma topigi degilEvet orda beddua etmmesi gerekiyor tanimiyor etmiyor bu kadr hirs neden
Allah razı olsun. siz neden bir daha yanıt yazmam diyişimi anladınız. hava atma dediği an bana çözdüm karakteriniYa hayirdir siz neden simdi bana cvp veriyorsunuz dogrusu anlayamadim birce ne demek istediginizi hic anlamadim bir hirs deyip gidiyorsunuz birisi birisine fazla dua okuyor diye hava atmana gerek yok diyor yani eger boyle olacaksa boyle kindar olacaksaniz oyle kinle dolu kisiler zaten bana dua omumasin istemem kinunun sizle ilgisi yok kalkip bana cvp yaziyorsunuz kavga etmek istiyorsaniz burada etmetin burasi dua topigi tartisma topigi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?