EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Kızlar alıp okumayanlar varsa yarın akşam geçeriz diğer kişiye
Ama herkes tamamsa hemen geçeriz (sıkıştırma anlamında değil bittiyse boşa beklemeyelim die)
Örneğin Saklicennet sana 2 yazmıştım 1 ini henüz okumamıştın istersen siliyim zaten 41 de yetiyor

Evet ben 1 tane okudum genelde gece yarısı yatmadan önce müsait olduğum için geç okuyorum. Eğer tamam olduysa silebilirsin. Diğer arkadaşa okurum.

Bence gerek yok cunku vayneymis arkadasimiza allah belani versin demis ben hayatim boyunca kimseye boyle bir beddua etmedim rabbim affetsin tuylerim urperdi o msji okuyunca

Evet orda beddua etmmesi gerekiyor tanimiyor etmiyor bu kadr hirs neden
Ya hayirdir siz neden simdi bana cvp veriyorsunuz dogrusu anlayamadim birce ne demek istediginizi hic anlamadim bir hirs deyip gidiyorsunuz birisi birisine fazla dua okuyor diye hava atmana gerek yok diyor yani eger boyle olacaksa boyle kindar olacaksaniz oyle kinle dolu kisiler zaten bana dua omumasin istemem kinunun sizle ilgisi yok kalkip bana cvp yaziyorsunuz kavga etmek istiyorsaniz burada etmetin burasi dua topigi tartisma topigi degil

Son mesajım dedim ama dünün son mesajı olsun
Bi de bugünün son mesajını yazıyım :))
“Alanen” yapılması asla uygun değil
Tamam en kötü ihtimali düşünelim diyelim ki ben çok kötü biriyim iyiliğinizi isteniyorum olsa bile Aleni şekilde karşılık verilmez
Bela nedir şok oldum okurken
Kardeşim bu konuyu ben açtım kuralları beğenmeyen gider . Bela okumak nedir ? Yine de ekledim hatta okuyalım dicem ama şuan etiketleme yapamıyorum bi sebepten . Ben bu topiği aktif olmayanların peşinde koşmak için açmadım
Yok şöyleydi yok böyleydi die gereksiz konuşmalar yapılıyor sonuçta 31 ocaktan beri sadece salı bildirim yapılmış yani 14 günde 2 bildirim sora aniden ortaya çıkıp okudum deniliyor . Evet okudun . Bela okudun . Bi de al takip et falan vb laflar ya ben duadan başka ne için takip ediyorum ki... beğeni gelince para mı kazanıyorum .
Onu destekleyip çıkan arkadaşlara da diyecek söz bulamıyorum. Ya ben bildirim yapan insanı nie listeden siliyim ayda 4 bildirimle yürümez bu iş
Her seferinde kafamı kurcalıyo aaa yine bildirim yok ne yapsam ne etsem die uğraşıyorum
Dünyanın bin bir türlü hali var ben de farkındayım ben mfsg nin dediği gibi günde 5 dakika ayırın
Listeye baktığımda pasif insanlar görmek istemiyorum
Aktif olamıyor musun işin mi var benim topiğime gelme başka topik bul değil mi çemkirmek nedir
Aktif meryem suresi bulsam koşarak giderim bu kadar da yorulmam
Hatta isterseniz araştırın konu açmamak için başka topik üzerinden devam edecektim ama bi araya gelemedik açma zaruriyeti hasıl oldu
Burası çocuk oyuncağı değil aktif okuyucuları bekliyorum ben
5 gün bildirim yap okuma canımı ye sora telafi edersin
Ben hiç bir şey yapmadım içim rahat
2 gün üstüste bildirim yapmayanları silicem ister yapın ister okuyun ister okumayın
Bildirim yapmayan çıkar daha katı kurallar ve ben karşınızdayım :) kötü kız ışıl :)
Bi arkadaşı çıkardım die herkes tek tek çıkıo sanki şirketten istifa eder gibi ... (bugünün son mesajı)

Allah razı olsun. siz neden bir daha yanıt yazmam diyişimi anladınız. hava atma dediği an bana çözdüm karakterini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…