EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Vayneymis canım bi ilaç kullanıyorum da 3 gün falan gusul alamicam galiba bilgin olsun okursam yazcam yine takipteyim

Bildirim yapmadın diye isim silmek nedir ya ? Okumadigim kim var ????? Liste sırasına göre okudum. Duygu somurusu mu sen boyle anlıyorsun . Bir şey yaotigini saniyorsun ama hakkı hukuku katmak istemiyorsan kimsenin hakkını yemeyeceksin. Gerçek yüz mu sen kimsin bu yorumu hakkını kendinde buluyorsun?? Allah belani versin senin ..

Kızlar kimse bana soru sormasın bundan sora okudum okumadım diyin o kadar
Hakkı hukuku karıştırmaktan hoşlanmam
Yemin edicem artık !!!!! O olucak
Demem gereken buydu işte ne bildirimiymjs ya senin topigini tatmin etmek zorunda mıyım ben

Ayrıca ne olursa olsun konu sahibini karalayıcı sözler söylenmemeli Rakika canım yazılanı beğenmişsin ama teknoloji çağındayız buraya atılan tüm mesajlar sorgulanıyor
Hem hata yaparak sildiğim kişileri zaten tebessüm ederek geri ekliyorum

Fazla bile durdun demek mı teşebbüsum etmek oluyor?

31 ocakta adet olmuşum diye yazmıstim bak sana geçtiğimiz hafta salı günü de okudum yazdım 3 günde 1 dusmus bugün de okudum.

Eklentiler

• Screenshot_20180212-214301.png
    118,8 KB · Görüntüleme: 52
Fazla bile durdun demek mı teşebbüsum etmek oluyor?
Mesajımı dikkatli okursan. Mesajda yazdığım gibi yanlışlıkla sildiğim kişileri zaten haber verdiklerinde ekliyorum tebessüm ederek sen fazla bile durdun dedim evet çoktan silmeliydim Salı’dan önce yazdığın 31 ocak 2 haftadır yoksun Beni de silenler oluyo kimseye tepki vermiyorum zaten ilk sayfada kurallar yazıyor ortada konu bile Yok ban mı yiyim şimdi konuştukça çirkinleşiyorum

İstediğini yapabilirsin .. 31 ocakta adet oldum yazdım bak ekte gönderiyorum 6 gün adetim sürüyor gectigimiz salı günü de okudum yazmışım bak sende diyorsun. 3 günde 1 olmus Bugünde okudum okuayamadigim @Rad-8 vardı bir tek ona dedim okuayamayacagim diye . Sonra hepsine okudum ve yazdım. Eyy gidi eyy takip et sevgili topigini şimdi iste bam yap ister engelle.

Eklentiler

• Screenshot_20180212-214301.png
    118,8 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar lütfen anlasın yanlışlık olmuş olabilir insanız sonuçta o girmemiştir sen yazdığını girmemissindir.surda hayırlı bir iş için uğraşıyoruz.kimse kimseyi tanımıyor kötü konuşmayın.kalp kirnak kabe yıkmak gibidir.unutmayalım lütfen

Sevgili topiğimi takip et
Ey gidi hey vb diyerek gerçek yüzler ortaya çıkıyor bence ne olursa olsun terbiyesizleşmicem

Sevgili topiğimi takip et
Ey gidi hey vb diyerek gerçek yüzler ortaya çıkıyor bence ne olursa olsun terbiyesizleşmicem
Al işte iyi ki cirkinlesmiyorsun. Neymiş gerçek yüzum soyle de bende bileyim? Çok iyi tanıyorsun galiba beni ?

Rakika miyaww__ @Hayalimdi gercek oldu iyi geceler. Bu zincire ilk katılanlardan biriyim ben. O kadar da eminim kendimden, okuyacağım dan. Çünkü burada bir kaç kişi haric herkes bir amaç için toplandi. Bu yüzden okuyup sıram gekdigjnde okunsun isterdim. Okumadigim birtek R Rad-8 var. Ona özellikle dedim regl den dolayı okuyamıyorum diye 31 Ocak regl tarihim tam 6 gün sürüyor. Geçtiğimiz salı da geldim ben okudum diye yazdim. Devamlı farklı bildirimler geliyor takip edemiyorum ki . 3 günde bire dusmus bugün işimi gücumu bıraktım ofiste okudum haksizlik olmasin sıra bana geldiğinde kimsenin hakkı geçmesin diye adımın silindigini bile bile. Şimdi bunu dedim diye kendince yorumlayacaksin @Vayneymis . Hakka hukuka duygu somurusu diye ama oda senin icin, niyetin. Dilediğini diyebilirsin. Evet hayirli iş için toplandık ama " çok bile durdun! Çoktan silmeliydim ! Gerçek yuzun ortaya çıktı! .........." Ne demek yani? Hem tahrik ediyor hem de cirkinlesmeyecegim diyor komik . Varsa haksiz yere kirdigim kalp Allah affetsin. Ben çıkıyorum zincirden sizlerinkini Allah kabul etsin.

Ben 2 tane okudum rabbim kabul etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…