Bildirim yapmadın diye isim silmek nedir ya ? Okumadigim kim var ????? Liste sırasına göre okudum. Duygu somurusu mu sen boyle anlıyorsun . Bir şey yaotigini saniyorsun ama hakkı hukuku katmak istemiyorsan kimsenin hakkını yemeyeceksin. Gerçek yüz mu sen kimsin bu yorumu hakkını kendinde buluyorsun?? Allah belani versin senin ..Hemen duygu sömürüsü yapıp konuyu hakka hukuka getirmeyin yalan da söylemeyin en son salı günü okumuşsunuz ondan önce de 31 ocak allah görsün deyince n’oluyo hakkı hukuku karıştırınca o zaman gerçek yüzler ortaya çıkıyor bence
Demem gereken buydu işte ne bildirimiymjs ya senin topigini tatmin etmek zorunda mıyım benKızlar kimse bana soru sormasın bundan sora okudum okumadım diyin o kadar
Hakkı hukuku karıştırmaktan hoşlanmam
Yemin edicem artık !!!!! O olucak
Canım bildirim yap ki adın silinmesin.Vayneymis canım bi ilaç kullanıyorum da 3 gün falan gusul alamicam galiba bilgin olsun okursam yazcam yine takipteyim
Ayrıca ne olursa olsun konu sahibini karalayıcı sözler söylenmemeliRakika canım yazılanı beğenmişsin ama teknoloji çağındayız buraya atılan tüm mesajlar sorgulanıyor
Hem hata yaparak sildiğim kişileri zaten tebessüm ederek geri ekliyorum
Mesajımı dikkatli okursan. Mesajda yazdığım gibi yanlışlıkla sildiğim kişileri zaten haber verdiklerinde ekliyorum tebessüm ederek sen fazla bile durdun dedim evet çoktan silmeliydim Salı’dan önce yazdığın 31 ocak 2 haftadır yoksun Beni de silenler oluyo kimseye tepki vermiyorum zaten ilk sayfada kurallar yazıyor ortada konu bile Yok ban mı yiyim şimdi konuştukça çirkinleşiyorumFazla bile durdun demek mı teşebbüsum etmek oluyor?
İstediğini yapabilirsin .. 31 ocakta adet oldum yazdım bak ekte gönderiyorum 6 gün adetim sürüyor gectigimiz salı günü de okudum yazmışım bak sende diyorsun. 3 günde 1 olmus Bugünde okudum okuayamadigim @Rad-8 vardı bir tek ona dedim okuayamayacagim diye . Sonra hepsine okudum ve yazdım. Eyy gidi eyy takip et sevgili topigini şimdi iste bam yap ister engelle.Mesajımı dikkatli okursan. Mesajda yazdığım gibi yanlışlıkla sildiğim kişileri zaten haber verdiklerinde ekliyorum tebessüm ederek sen fazla bile durdun dedim evet çoktan silmeliydim Salı’dan önce yazdığın 31 ocak 2 haftadır yoksun Beni de silenler oluyo kimseye tepki vermiyorum zaten ilk sayfada kurallar yazıyor ortada konu bile Yok ban mı yiyim şimdi konuştukça çirkinleşiyorum
Al işte iyi ki cirkinlesmiyorsun. Neymiş gerçek yüzum soyle de bende bileyim? Çok iyi tanıyorsun galiba beni ?Sevgili topiğimi takip et
Ey gidi hey vb diyerek gerçek yüzler ortaya çıkıyor bence ne olursa olsun terbiyesizleşmicem
Ben 2 tane okudum rabbim kabul etsin insallahnursevdi nurseven için okuyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların sırasında kalp simgesi vardır
Listemiz her daim alıma açıktır
1- @ceymi 0
2- @hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- @Erwaaaa 0
5-Rakika 0
6- @R4bi4 0
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 0
9- @selcanmehmetcan 0
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12nursevdi 0
13 kalp
14- çıkarıldı
15 @Burcinak 0
16miyaww__ 0
17 @Mucizeolsakeske 1
18 çıkarıldı
19 @gunes0101 0
20 @esrayg 0
21 @aselatilgan 0
22 @pembehayaller06 0
23 @Hayalimdi gercek oldu 0
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 0
27 @Gullbahcemm 0
28 @Yariiimm 0
29- @nisan06 0
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm 0
32- çıkarıldı
33- @glmserser 0
34-Ayse saridogan 0
35- @tekirdağlı4259 0
36- @Meleekk3 0
37 @Sevgi999 0
38 USER=868844]@amineazra[/USER] 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?