Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr garantici davranmış canım. niye çekiniyorsun ki? bölesi daha iyi olur belki.merhaba arkadaşlar bugün adetimin 4 günü doktora gittim bu ay dondurulmuş emriyolarımla 3,denemeyi yaptırmayı düşünüyordum ama olmadı emriyolarımın kalitesi iyiymiş tutmaması için sebep yokmuş doktorum benden rahim filmi istedi.daha önce 2 kez çektirdim fakat 1,5 sene geçmiş son çektirdiğimin üstünden benden tekrar film istedi ve filim bakacakmış belki laporoskop mi ne isteyebilirmiş doktor biz bazen muaynede göremiyoruz rahimde yapışma vs olabiliyor biz şimdi rahim filmi çektirelim dedi bir kaç test daha istedi
daha önce 2 kez çektirdim herşey temizdi neden tekrar istedi ki
HBsAG
HCV
hıv 1-2
bu testleri de istedi bu testler nedir?
kızlar sizce dondurulmuş emriyo için 3,kez rahim filmi çektirmek gerekir mi?
Ikisi temiz zaten canım niye 3 istiyor diye stres oldumdr garantici davranmış canım. niye çekiniyorsun ki? bölesi daha iyi olur belki.
tamam canım eklerimBenide listeye ekler misiniz? Şu an regl dönemindeyim iki günüm kaldı. Daha sonra kimler için ne kadar okunması gerekirse okurum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
canım doktorun en iyisini yapmış bence bazen rahim filminde bile gözükmeyebiliyormş küük bi yapışıklık inşallah bi sorun yoktur ve inşallah hayırlısıyla hamiş olursun tatlımmerhaba arkadaşlar bugün adetimin 4 günü doktora gittim bu ay dondurulmuş emriyolarımla 3,denemeyi yaptırmayı düşünüyordum ama olmadı emriyolarımın kalitesi iyiymiş tutmaması için sebep yokmuş doktorum benden rahim filmi istedi.daha önce 2 kez çektirdim fakat 1,5 sene geçmiş son çektirdiğimin üstünden benden tekrar film istedi ve filim bakacakmış belki laporoskop mi ne isteyebilirmiş doktor biz bazen muaynede göremiyoruz rahimde yapışma vs olabiliyor biz şimdi rahim filmi çektirelim dedi bir kaç test daha istedi
HBsAG
HCV
hıv 1-2
sagol canım allah razı olsun ama benim zaten 2 tane rahim filmim var teniz niye 3 istiyor diye şaşırdım herşey de vardır bir hayırcanım doktorun en iyisini yapmış bence bazen rahim filminde bile gözükmeyebiliyormş küük bi yapışıklık inşallah bi sorun yoktur ve inşallah hayırlısıyla hamiş olursun tatlım
Ediyom tatlımwhiterose00
gnc10
betul8516
mrym5579
ecrin87
mew123
M Mutlu_sonn
Z zlhtrz
Fundayesilova kızlar yasin hatmine dewam ediyo musunuz
Benim adetimin yeni bitti canım devam ediyorum bu gece senin için 2 Yasin okudum Allah kabul etsin yarın okurum Say'ı veririm canımwhiterose00
gnc10
betul8516
mrym5579
ecrin87
mew123
M Mutlu_sonn
Z zlhtrz
Fundayesilova kızlar yasin hatmine dewam ediyo musunuz
evetyasin hatmi devam ediyor mu
merhaba arkadaşlar bugün adetimin 4 günü doktora gittim bu ay dondurulmuş emriyolarımla 3,denemeyi yaptırmayı düşünüyordum ama olmadı emriyolarımın kalitesi iyiymiş tutmaması için sebep yokmuş doktorum benden rahim filmi istedi.daha önce 2 kez çektirdim fakat 1,5 sene geçmiş son çektirdiğimin üstünden benden tekrar film istedi ve filim bakacakmış belki laporoskop mi ne isteyebilirmiş doktor biz bazen muaynede göremiyoruz rahimde yapışma vs olabiliyor biz şimdi rahim filmi çektirelim dedi bir kaç test daha istedi
HBsAG
HCV
hıv 1-2