- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 30
Hoş bulduk canım :) umarım hepimiz kavuşuruz sağlıkla miniklerimizeTamam Canım listeyi yapıyorum hepimiz için okuduğumuz bitsin yeni listeye göre tek tek okumaya başlıcaz inşallah hoşgeldin aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş bulduk canım :) umarım hepimiz kavuşuruz sağlıkla miniklerimizeTamam Canım listeyi yapıyorum hepimiz için okuduğumuz bitsin yeni listeye göre tek tek okumaya başlıcaz inşallah hoşgeldin aramıza
Aminnnnn inşallah Can'ım benim :)Hoş bulduk canım :) umarım hepimiz kavuşuruz sağlıkla miniklerimize
Sende hoşgeldin canım biz isteyelim rabbim geri çevirmicek inşallah :) bat tarihini sende söyle canım listeyi oluşturucazBende okurum canoş katılmak isterim memnuniyetle :) ewlat sahibi olmak istiyorum allahın izniyle :)
Canım benim hiç üzülme. Denemeye devam edin.sakin ümitsizliğe kapılma. O sağlıksız bir bebek okucakti belli ki. Allah sağlıklı ve hayırlı olanını kucağına almayı nasip etsinKızlar hepinizden Allah razı olsun görmeden birbirimizin duasına Nail olduk ne muradınız varsa versin Rabbim . Malesef ki benim heyecanım anneliğim bugüne kadar sürdü 8. Hafta ilk günü olarak gittiğim kontrol de kalp atışı alamadık doktorum pazartesi düşük yapacağımı iletti tüp bebek tedavisi ile olmuştu zaten . Dilerim minik meleğim cennetteşefaatçim olur . Çok üzgünüm . Benim için hayırlısı buymuş diyorum sadece . Parantez içinde yazan hayırlısı ile kucağına alma kısmı artık evlat sahibi olma ile değişebilir .
Canım çook üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseyede werip göstermesin inşallah allah ol dedikten sonra kucağımıza alıp hayırlısıyla büyütebilmeyide nasip etsin inşallah denemeye dewam rabbimden gelen baş üstüneKızlar hepinizden Allah razı olsun görmeden birbirimizin duasına Nail olduk ne muradınız varsa versin Rabbim . Malesef ki benim heyecanım anneliğim bugüne kadar sürdü 8. Hafta ilk günü olarak gittiğim kontrol de kalp atışı alamadık doktorum pazartesi düşük yapacağımı iletti tüp bebek tedavisi ile olmuştu zaten . Dilerim minik meleğim cennetteşefaatçim olur . Çok üzgünüm . Benim için hayırlısı buymuş diyorum sadece . Parantez içinde yazan hayırlısı ile kucağına alma kısmı artık evlat sahibi olma ile değişebilir .
Cnm lütfen üzülme. Kalbini ferah tutmaya çalış. Hakkında hayırlısı olan buymuş demek ki. Rabbim den ümit kesilmez. Allahım sana yine yeniden tattırsın inşallah. Dualarımız seninleKızlar hepinizden Allah razı olsun görmeden birbirimizin duasına Nail olduk ne muradınız varsa versin Rabbim . Malesef ki benim heyecanım anneliğim bugüne kadar sürdü 8. Hafta ilk günü olarak gittiğim kontrol de kalp atışı alamadık doktorum pazartesi düşük yapacağımı iletti tüp bebek tedavisi ile olmuştu zaten . Dilerim minik meleğim cennetteşefaatçim olur . Çok üzgünüm . Benim için hayırlısı buymuş diyorum sadece . Parantez içinde yazan hayırlısı ile kucağına alma kısmı artık evlat sahibi olma ile değişebilir .
canım çok geçmiş olsun üzülme rabim neylerse güzel eyler bundada vardır bir hayır. inşallah diğerleri sağlıklı olacak sen ümidini kaybetmeKızlar hepinizden Allah razı olsun görmeden birbirimizin duasına Nail olduk ne muradınız varsa versin Rabbim . Malesef ki benim heyecanım anneliğim bugüne kadar sürdü 8. Hafta ilk günü olarak gittiğim kontrol de kalp atışı alamadık doktorum pazartesi düşük yapacağımı iletti tüp bebek tedavisi ile olmuştu zaten . Dilerim minik meleğim cennetteşefaatçim olur . Çok üzgünüm . Benim için hayırlısı buymuş diyorum sadece . Parantez içinde yazan hayırlısı ile kucağına alma kısmı artık evlat sahibi olma ile değişebilir .