Erkek İnfertilitesi Evlat mücadelesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amine96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
218
68
98
28
Kızlar eşim azospermi hastası 3 sene oldu evleneli evledigim ilk aydan beri eltim çocuk yokmu sizde is yok ben yapacağım hep bunlar ortamlarda konuşuldu bende enfeksiyon filan oldu bende gördüler sorunu hep sonra eşime test yapıldı sorun ortaya çıktı kaynanam eşinden bu durumu ilk öğrendiğinde senin oğlunun çocuğu olmayacakmis kısırmış dedi kaynanam sorun karında olmasın emin misin dedi kimse yanımızda olmadı ne manevi ne maddi esimde tıkanıklık filan çıktı ameliyat oldu 8 ay sonra tekrar gitti yine değişiklik olmadı doktor normalden olmaz tüp bebek lazım ameliyat lazim oda sperm çıkarsa filan dedi görümceme söyledim doktor bunu dedi diye ayni gun ben size gelecektim hamileyimde onu söylemeye dedi şok oldum hamile kaldı kalali bize gelmedi annem babamdan ayrılmıştı yeniden evlendi adam çocuk istiyor bunu annemden duyuyorum gelde sinirlenme bıkma bıkkınlık geldi ne gezmek ne dua okumak ne namaz kılmak hic bisey canım istemiyor bazen yüreğim alev alev yanıyor çocuk sevgisine geri duruyor bilmiyorum yani kısaca bilmiyorum

Evlat özlemimizi anlayabiliyorum ama kendinizi bu kadar yipratmanizi anlayamıyorum.
Öncelikle Allah'tan hayırlısını isteyin. Bir de hayatınızı bebeğe endekslemeyin.
Ilginizi ve alakanizi başka şeylere yönlendirin.

İste bu kadar düşünmüyorum sağdan bi cahil soldan bi cahil yarama tuz basıyor tekrar basa sonra tabi Rabbin hayırlısini versin dini ve dünyası hayirliysa gelsin Rabbimin bi bildiği vardır ama ister istemez yipratiyor insani okullar başlayacak inşallah açıktan çocuk gelişimi okuyorum 11 sınıf oldum inşallah hayirlisiyla bi bitsin en azından oyaliyor beni

Yahu bir silkelen aynı hastalık maalesef ki bizim hanemize de uğradı ama benim tek üzüntüm eşimin kendini salması.
Şöyle düşün bir ümit yine her zaman var son raddesine kadar.
Velev ki yine olmadı o zaman da ümit kesme, sahipsiz sıcak bir yuva bekleyen o kadar çocuk var ki.
Bunlar hep imtihanımız güzel düşün sen dişisin, bırak eli konuşa dursun sen yuvana bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…