• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Kokusu ..

Ayay34

EnisLut'unMinikAnnesi
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
144
830
18
30
Ben sezaryenle doğurdum .. Komik anımı paylaşmak istiyorum .d Doğuma girene kadar heyecanlı değildim dualar ediyor bir yandanda etrafımdakilerin tavır ve davranışlarını izliyordum .. Ebe geldi ve benim ameliyat önlüğükü giydirdi .. Çıktım yatağın üstüne bone mone derken baktım karşımda annem dua ediyor ağlayarak .. Eşim bir yere kadar gitmişti göremedim onu ama o beni asansöre binerken görmüş .. Neyse girdik bir şekil ameliyathaneye .. Etrafımdkiler rahat olmamdan oldukça şaşkın ve memnunlardı :) ameliyat oldum , uyandırmaya çalışıyorlar beni .. Ses var ağrı hissedym ama etrafı seçecek kadar iyi görmüyom .. Baktım tepemde beyaz ışık .. Öldüğümğ düşündm .d Dedim ki kendime kızım eğer kocayı görürsen ölmedin .. Baktım eşim yok .. Etrafımdakilerde ben çok acı çekyrmuşum o yüzden ağlıyorlar .. Dedim kesin öldüm. Bekle evladımın sesini duyarsam eğer gene ölmemşmdir .. Onuda duyamadm .. Sonra annemin elini hissettm .. Gözlerimi açtm .. Ölmemşm lan ddm hepsi güldü tabi .d komik bir anıydı .. Evladımın kokusunu aldım geçti ağrım fln .. Evlat başka .dd

Back