- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.801
Hayirdir CanimKizlar allah rizasi icin sizden bisy istycem hatta yalvariyorum. Suan evim ailem yuvam buyuk skintida bana neolur dua edermisinz.lutfen cok kotu durumdayim
Allah yardımcın olsun Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah canımKizlar allah rizasi icin sizden bisy istycem hatta yalvariyorum. Suan evim ailem yuvam buyuk skintida bana neolur dua edermisinz.lutfen cok kotu durumdayim
1 kisi kaldi canim listenin bitmesine nu bitirip bayram sonu devam ederizCanim bayramda devam edicez mi ara vericez miDil-i bitab
Hayirdir insAllah ederim tabi canim Rabbim YARDIMCINIZ olsunKizlar allah rizasi icin sizden bisy istycem hatta yalvariyorum. Suan evim ailem yuvam buyuk skintida bana neolur dua edermisinz.lutfen cok kotu durumdayim
Tamam canım1 kisi kaldi canim listenin bitmesine nu bitirip bayram sonu devam ederiz
Allah yardımcın olsun canım tez vakitte düzelir aranız inşallahEsimle ayrilma durumuna geldik ailevi sebplrdn dolayi
Esimle sıkıntım yok canım eşinim ailesi yuzundenAllah yardımcın olsun canım tez vakitte düzelir aranız inşallah
Düzeldi mi bari canımEsimle sıkıntım yok canım eşinim ailesi yuzunden
Yok canim iki tarafta boşanmamizi istiyor.Düzeldi mi bari canım
Özeline girmek istemem canım ama inşallah orta yol bulunur Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahYok canim iki tarafta boşanmamizi istiyor.
Amin.canm allah razi olsun. Esimi evimi yuvami seviyrm rabbim hidayet etsin onlari elimden bsy gelmiyorÖzeline girmek istemem canım ama inşallah orta yol bulunur Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Allah yardimcin olsunAmin.canm allah razi olsun. Esimi evimi yuvami seviyrm rabbim hidayet etsin onlari elimden bsy gelmiyor
Amin canım amin dua et bol bolAmin.canm allah razi olsun. Esimi evimi yuvami seviyrm rabbim hidayet etsin onlari elimden bsy gelmiyor
Bana gectikmi canim haberim yok. Buranin bildirimi bana cok gelmio girersem goruorumS Sabr-Sukur-Dua canim sen sadakani verdin mi
Evet canim sira sen de istersen ba yram sonu vrr simdi araya bayram girerse uzar bitmezBana gectikmi canim haberim yok. Buranin bildirimi bana cok gelmio girersem goruorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?