• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım seninle aynı yaştayız. Esin kaç yaşında hiç doktora gittin mi bir sıkıntınız var mı?
Eşim benden 8 yaş büyük yaş gidiyor diye Ben hemen doktora gittim ama ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı.
Esim 29 yasnda canim ondada bndede bi sknti yok. Beklyrz baklm. :(

Kizlar bisy sormak istyrm. Tedavi surecinde klomenn dışında yumurta gelisimi icin yani buyumesi icin hangi ilaclari kullandiniz.sanirim klomenin disinda baska ilaclarda varmis
Ben kullanmadim ama femara diye bi ilac daha var daha kaliteli yumurta oluşturuyor bir de igne ile yumurta buyutulebiliyor

Canim doktor yazmadan da eczaneden klomeni alabiliriz.ama femarayi doktorun yazmasi şart normalde eczane recetesi asla vermiyor.
Canim reçetesiz satilmiyor evet yan etkisi de her ilaç gibi vardır Dr ona gore verir zaten benim kullananan arkadaşlarım var hic. Yan etkisi olmamış

Kizr ben iki gundur isi takibi yapiyrm. Yani adetumn 7.gunu başladım.yumurtlama icin cok erken olabilirmi emin olamadim.dun sabah olctugumde 35.6 bugun sabah 35.8 di
Canim 2 günden anlayamayiz olcmeye devam et o daha da yükselir yumurtlama olunca ayni saat olmasına dikkat ediyorsun de mi

Back