- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
- #1.501
Kuzum galiba karışıklık olmuş :) Cansu için değil benim için okuyacaktı ama okudu mu acaba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum galiba karışıklık olmuş :) Cansu için değil benim için okuyacaktı ama okudu mu acaba :)
Eyvah karistirmisim ya özür dilerim Anneyimbenanne35 okurun mu 200 taneyi Gamze için olacakti yanlis yazmisimKuzum galiba karışıklık olmuş :) Cansu için değil benim için okuyacaktı ama okudu mu acaba :)
Tamam canim bebekten önceki son adetin olsun insAllahhDil-i bitab canım ben adet oldum.. bi beş gün kadar katılamayacağım sonrasında kaldığım yerden devam inşallah...
Ekledim sizi listemizeben de katılabilir miyim?
Tamam canım benim, önemli değil. Ben sadaka vereyim mi benimki bittiyse?Minnoskafa canim o arkadas banlanmis okudysa da cansu için okumuştur onun adini yazmistim ben hemen okuyorum 200 tane
Okuyayim bitince verirsin canim yazarim benTamam canım benim, önemli değil. Ben sadaka vereyim mi benimki bittiyse?
inşallah canım benim inşallah.. yarın tüp bebeğe başlayacağız kısmet olursa..Tamam canim bebekten önceki son adetin olsun insAllahh
Allah işinizi rast getirsin inşallah canıminşallah canım benim inşallah.. yarın tüp bebeğe başlayacağız kısmet olursa..
amin canım cümlemizin ..Allah işinizi rast getirsin inşallah canım
Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin hayirli pozitif sonuçlar nasip etsininşallah canım benim inşallah.. yarın tüp bebeğe başlayacağız kısmet olursa..
Allah razı olsun canım benimMinnoskafa okudum canim sadakani verebilirsin
Canım benim netim Yok 1 haftaya kadar paketimin bitme süresi var haberiniz olsun kendim için 774 aldım Kalan 4000ftmclk Fatma arkadaşımız için okuyoruz.
annesinineseri mazeretli
Minnoskafa
ftmclk
Dil-i bitab
nursevdi
Anneyimbenanne35
C cansu_tr
dvtb
KALAN:4774
kaç tane okuyacağım sıradaki arkadaş içinEkledim sizi listemize
, duamiz "Rabbi le tezerni ferdev ve ente hayrul varisin"
kişi basi 4774 okuyoruz ,