- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.401
Tamam canım , yarın ver istersen okumak için alanlar da tamamlamış olur.
EVLAT İSTEME DUASI İÇİN LİSTEMİZ
Hayırlısıyla ve sağlıkla evlat sahibi olabilmek için her bir kardeşimiz için 4774 adet "Rabbi la tezerni ferden veente hayrul varisin" ayeti kerimesini okuyoruz
Rakika
annesinineseri
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
B bahar1143 1000
Minnoskafa 300
icroc 400
ftmclk 1000
K Khvekokusu20 700
Mcz09 374
K Khvekokusu20
Rabia kızı BAHAR kardeşimiz için okuyoruz.
KALAN: 1000
Allah kabul etsin ❤
Uzun süre konuya girmeyince gelmiyor sanırım canım.canım ya etiketlerin bildirimi bana gelmedi hiç.. belki diğer arkadaşlara da gitmiyo olabilir.
olabilir.. mazeretli olduğum dönemde girmedim.. akşamdan itibaren başlayım okumaya :) ara ara konuya bakmayı da ihmal etmeyimUzun süre konuya girmeyince gelmiyor sanırım canım.
Liste ile ilgilenen arkadaşımız (Kizlar devam etmiyormu burasi
Tamam canim. Bugunn yarin denemem olacak dua edilse iyi olurdu sizler dua edin benim olur mu icin ismim BusraListe ile ilgilenen arkadaşımız (Rakika ) yoğun olduğunu söyleyince ben de liste bitene kadar devam ettirdim canım. O döndüğünde tekrar başlarız.
Allah yardımcın olsun inşallah canım, deneme derken?Tamam canim. Bugunn yarin denemem olacak dua edilse iyi olurdu sizler dua edin benim olur mu icin ismim Busra
Bebek denemesi canimAllah yardımcın olsun inşallah canım, deneme derken?
Canim önümüzdeki gunlerde yeniden baslariz okumalara herhalde takip et burayi listeye alsin seni[QUOTE="zeynoc17, post: 56353ben de duaniza katilmak istiyorum
Tamam canim katilmak isterimCanim önümüzdeki gunlerde yeniden baslariz okumalara herhalde takip et burayi listeye alsin seniRakika arkadasimiz
Aktif olarak okuma ya devam edilecekse yaparım canım bi etiket yapalımDil-i bitab canim burayi da sen devam ettiremez misin?
Tamam canimAktif olarak okuma ya devam edilecekse yaparım canım bi etiket yapalım
DUAYA katlıcak mısın ız[QUOTE="zeynoc17, post: 56353ben de duaniza katilmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?