- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.381
Canım sen sıkıntı yapma. Okur arkadaşlar. Dediğim gibi Ramazan olduğu için yoğunlukları vardır.Yarın bakarızda olmazsa kendim okurumben onlara okumadım diye mi acaba ama mazeretliydim
Amin canım benim cümlemizden razı olsun inşallahAllah razı olsun dilinize yüreğinize sağlık diğer okuyanlardanda Allah razı olsun. Kimin ne isteği varsa hayırlısıyla olsun inşaallah
Canım şu anda listedeki son arkadaş için okuyoruz. Listeyi düzenleyen arkadaş da yoğunluktan ilgilenemiyor. O yüzden yeniden başlanır mı, bilmiyorum. Başlanırsa ben sana haber ederim inşallah.Birde okuyan kisi mi sadaka verecek yoksa kimin icin okunuyorsa o mu sadakasini verecek bana detayli anlatırsanız cok iyi olur ilk sayfayi okudum ama eksik bu soyledigim bilgiler yok tam anlamadim
Canım şu anda listedeki son arkadaş için okuyoruz. Listeyi düzenleyen arkadaş da yoğunluktan ilgilenemiyor. O yüzden yeniden başlanır mı, bilmiyorum. Başlanırsa ben sana haber ederim inşallah.
Mcz09 icin kalan 500ü de aldim bitti. Allah kabul etsin insallah
Allah razı olsun hepinizden. İnşaallah Allah ım bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hepinizin diline yüreğine sağlıkEVLAT İSTEME DUASI İÇİN LİSTEMİZ
Hayırlısıyla ve sağlıkla evlat sahibi olabilmek için her bir kardeşimiz için 4774 adet "Rabbi la tezerni ferden veente hayrul varisin" ayeti kerimesini okuyoruz
@HemDeliHemAsik
annesinineseri
M Mirac440 500
@Hayalimdi gercek oldu
B bahar1143 1000
Minnoskafa 300
icroc 400
ftmclk 1000
K Khvekokusu20 700
Mcz09 374
K Khvekokusu20
Rabia kızı BAHAR kardeşimiz için okuyoruz.
KALAN: 500
Allah kabul etsin ❤
Tamam canım , yarın ver istersen okumak için alanlar da tamamlamış olur.Sadakamıda akşama kadar vermiş olurum şu anda yağmur var çıkamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?