- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 35
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
@Tazegelin33 Canım merhaba bu grupta devam edecek misin?? Inşallah hayırlı olur tüp bebek yaptırdın galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım bebisini kucağına sağlıkla al insallah... dualarimiz seninleKizlar iyi aksamlar . Ben aldigim 1000 inin 900 u okudum.simdi aksam namazini kilicam insaAllah ondan sonra 1000e tamamlicam. Listeden izninizle cikmak istiyorum. Baya okumaya zikirlerimi
Var pek yetisemiyorum. Yetistiremediginiz yerlerde yardim ederim size. Allah a emanet olun
Yeni nete girebildim yarin misafirlerim var o yüzden gec girme imkanim oldu elbette varim. Yalniz hasta olabilirimGullbahcemm Canım bu grupta devam edecek misin düzenleme yapıyorum da
Ok canım iyi gecelerYeni nete girebildim yarin misafirlerim var o yüzden gec girme imkanim oldu elbette varim. Yalniz hasta olabilirim
Allah izin verirse devam ederim canım . Bı sıkıntı olmadığı sürece okurum insallah. Sayenizde hem burada okuyorum hem kendim için ayrı okuyorum Allah razı olsun
Kuzuuu çok geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar cuma akşamı hastanedeydim çok şükür iyiyim şuan bir şeyim yok gün içinde okuyup sayı bildiririm o yüzden dün giremedim bilginiz olsun
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ediyorumKuzuuu çok geçmiş olsun dikkat et kendine
550 aldım
KALAN 3000
Kızlar kusura bakmayın iki gün giremedim evet devam ederim Allah’ın izniyle ben kalp atışlarını duymadım daha haftaya cumaya kaldı sıra bana geldiğinde Allah’ın izniyle gebelik devam ederse sağlıklı olması için duanızı isterimikraberraol Canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağına almak nasip olsun.... bu grupta devam edecek misin