- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.361
Çok geçmiş olsun canım. Duaya başlamadan önce kime okunuyorsa o kişi sadaka veriyor. Okuma bittikten sonra da veriyor. Miktarı ve kime vereceğin sana kalmış. Sen birine verirsin o da ulaştırabilir.Yok ben kürtaj oldum diye kanamam vardı katılamadım. Ama artık temizlenebilirim.
Tamam şimdi verip gelicem ve başlayabiliriz her hangi bir bilgi lazım mi ben yarın başlayabilirim okumaya olur muÇok geçmiş olsun canım. Duaya başlamadan önce kime okunuyorsa o kişi sadaka veriyor. Okuma bittikten sonra da veriyor. Miktarı ve kime vereceğin sana kalmış. Sen birine verirsin o da ulaştırabilir.
Tamam canım ben birazdan listeyi paylaşayım. İsmini de yaz. Bir de kaç tane okuyacağını da belirtirsin okumaya başlamadan önce. Burda herkes aldığı sayıyı ve kalanı yazıyor. Hangi duayı okuduğumuzu biliyorsun değil mi?Tamam şimdi verip gelicem ve başlayabiliriz her hangi bir bilgi lazım mi ben yarın başlayabilirim okumaya olur mu
Verdim sadakati adım bahar (rabia nin kızı) 300 tane alsam olur mu ? 1. Sayfaa yazan galiba değil miTamam canım ben birazdan listeyi paylaşayım. İsmini de yaz. Bir de kaç tane okuyacağını da belirtirsin okumaya başlamadan önce. Burda herkes aldığı sayıyı ve kalanı yazıyor. Hangi duayı okuduğumuzu biliyorsun değil mi?
Hatta 374 olsunTamam canım ben birazdan listeyi paylaşayım. İsmini de yaz. Bir de kaç tane okuyacağını da belirtirsin okumaya başlamadan önce. Burda herkes aldığı sayıyı ve kalanı yazıyor. Hangi duayı okuduğumuzu biliyorsun değil mi?
Yarın bitiremezsem bir şey olur mu bu arada okuyacak herkese çok teşekkür ederim Allah kimin ne derdi sıkıntısı varsa gidersin inşaallah .Allah razı olsunEVLAT İSTEME DUASI İÇİN LİSTEMİZ
Hayırlısıyla ve sağlıkla evlat sahibi olabilmek için her bir kardeşimiz için 4774 adet "Rabbi la tezerni ferden veente hayrul varisin" ayeti kerimesini okuyoruz
@HemDeliHemAsik
annesinineseri
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
B bahar1143
Dil-i bitab
Minnoskafa
icroc
ftmclk
@zeynoc17
Mcz09 374
@zeynoc17
Rabia kızı BAHAR kardeşimiz için okuyoruz.
KALAN: 4400
Allah kabul etsin ❤
Amin inşallah canım. Belli bir süresi yok, sayı tamamlandığında bitmiş oluyor. Birkaç gün içinde okursun zaten.Yarın bitiremezsem bir şey olur mu bu arada okuyacak herkese çok teşekkür ederim Allah kimin ne derdi sıkıntısı varsa gidersin inşaallah .Allah razı olsun
Tamam çok sağolun gerçekten kimse kimseyi tanımıyor ve bu denli yardımcı oluyor. Allah bin kere razı olsun.Amin inşallah canım. Belli bir süresi yok, sayı tamamlandığında bitmiş oluyor. Birkaç gün içinde okursun zaten.
canım beni çıkarır mısın listedenEVLAT İSTEME DUASI İÇİN LİSTEMİZ
Hayırlısıyla ve sağlıkla evlat sahibi olabilmek için her bir kardeşimiz için 4774 adet "Rabbi la tezerni ferden veente hayrul varisin" ayeti kerimesini okuyoruz
@HemDeliHemAsik
annesinineseri
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
B bahar1143
Dil-i bitab
Minnoskafa
icroc
ftmclk
@zeynoc17
Mcz09 374
@Derman00
KALAN: 4400
Allah kabul etsin ❤
Peki canımcanım beni çıkarır mısın listeden
Ben okudum aldığımıEVLAT İSTEME DUASI İÇİN LİSTEMİZ
@HemDeliHemAsik
annesinineseri
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
B bahar1143
Minnoskafa 300
icroc 400
ftmclk
@zeynoc17
Mcz09 374
@Derman00
KALAN: 3700
Allah kabul etsin ❤
Kimse almamışEVLAT İSTEME DUASI İÇİN LİSTEMİZ
@HemDeliHemAsik
annesinineseri
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
B bahar1143
Minnoskafa 300
icroc 400
ftmclk
@zeynoc17
Mcz09 374
@Derman00
Allah kabul etsin ❤
Arkadaşlar katılım bekliyoruz. Bahar arkadaşımız için de okuyup listeyi tamamlayalım inşallah.
Ben de anlamadım canım. Normalde okuyorlardı ama herkes yoğun galiba. Bekleyelim biraz daha. Görürler herhalde mesajları.Kimse almamış
Yarın bakarızda olmazsa kendim okurumBen de anlamadım canım. Normalde okuyorlardı ama herkes yoğun galiba. Bekleyelim biraz daha. Görürler herhalde mesajları.
CanımEVLAT İSTEME DUASI İÇİN LİSTEMİZ
@HemDeliHemAsik
annesinineseri
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
B bahar1143
Minnoskafa 300
icroc 400
ftmclk
@zeynoc17
Mcz09 374
@Derman00
Allah kabul etsin ❤
Arkadaşlar katılım bekliyoruz. Bahar arkadaşımız için de okuyup listeyi tamamlayalım inşallah.
Allah razı olsun dilinize yüreğinize sağlık diğer okuyanlardanda Allah razı olsun. Kimin ne isteği varsa hayırlısıyla olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?