- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.221
Verdimsana geldi canım sıra sadakanı verRakika
Bendeymiş saliha öyle dedi ama listeyi bi paylaşsın ben anlamadımEn son hayalimdigercekoldu ya okuduk dimi,şimdi kimde sıra ?
Tamamdir :) Sadakani verdiğine göre sana başlayabiliriz zaten ,774 aldım kalan 4000Bendeymiş saliha öyle dedi ama listeyi bi paylaşsın ben anlamadım
Yok canım sıra sende değildi baharı alıntıladım senin de haberin olsun diye etiketledim liste takibi yapıyorsun ya, neyse vermişsen okuyalım sıran gelince atlaroz seniVerdim
Olsun bişey olmaz bahara okuyalım bi de listeyi paylaşır mısın?Yok canım sıra sende değildi baharı alıntıladım senin de haberin olsun diye etiketledim liste takibi yapıyorsun ya, neyse vermişsen okuyalım sıran gelince atlaroz seni
Paylaştım canımOlsun bişey olmaz bahara okuyalım bi de listeyi paylaşır mısın?
Tamam canım sağolasınRakika
annesinineseri
Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
B bahar1143
Dil-i bitab
Minnoskafa ,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,, ,,,,, icroc ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,, ftmclk
Bende öğle anlamistimda verdim deyince yanlış anladım sandım,nolucakki hem bir sıra önce bir sıra sonra.arkadaşa okuyalım sonra devam ederiz bendenYok canım sıra sende değildi baharı alıntıladım senin de haberin olsun diye etiketledim liste takibi yapıyorsun ya, neyse vermişsen okuyalım sıran gelince atlaroz seni
Aaaaa bu mesajı görmemiştim,karıştı benim kafa iyice :)EVLAT İSTEME DUASI İÇİN LİSTEMİZ
Hayırlısıyla ve sağlıkla evlat sahibi olabilmek için her bir kardeşimiz için 4774 adet "Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin" ayeti kerimesini okuyoruz
Rakika
annesinineseri
Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
B bahar1143
Dil-i bitab
Minnoskafa
icroc
ftmclk
B bahar1143 Bahar kardeşimiz için okuyoruz.
Kalan:4000
Gülüm sen ver sadakanı başlayalım sana :*Aaaaa bu mesajı görmemiştim,karıştı benim kafa iyice :)
300 aldım kalan 27001000 de ben aldım kalan:3000
Canimm seninki tamamlandimiGülüm sen ver sadakanı başlayalım sana :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?