- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
- 333
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
- #1.181
Canım her boncukda besmele cekilecekmi yoksa baslarken bir kere ceksek yeterlimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baslarken cekmen yeterli canimCanım her boncukda besmele cekilecekmi yoksa baslarken bir kere ceksek yeterlimi
Canım etiketlemiştim sadaka verecekti verince başlarız okumayaYeni arkadasa ne zaman başlıyoruz? Hayalimdigercekoldu için 1000 aldım şimdiden kalan 3774
Canım etiketlemiştim sadaka verecekti verince başlarız okumaya
Canim kisiye okumadan once sadakami veriyor nasıl ben anlamadım kusura bakmaCanım etiketlemiştim sadaka verecekti verince başlarız okumaya
Herkes kendi sırası gelince kendi adına sadaka veriyor canım sonra okuyoruzCanim kisiye okumadan once sadakami veriyor nasıl ben anlamadım kusura bakma
Canım ayete başlamadan önce ve bittikten sonra sadaka veriyorsun tabi önce niyetini ediyorsun sonraCanim kisiye okumadan once sadakami veriyor nasıl ben anlamadım kusura bakma
Bitince demi veriyorduk ben onı bilmiyordumCanım ayete başlamadan önce ve bittikten sonra sadaka veriyorsun tabi önce niyetini ediyorsun sonra
Ewet canım 1.sayfaya bak orda yazıyorBitince demi veriyorduk ben onı bilmiyordum
Tamam canım sağolasınEwet canım 1.sayfaya bak orda yazıyor
Eşin verse de olur canım yok limit gönlünden ne koparsaAnladim canim benim öyle etrafimda yok nasıl yapsam pek tanıdiğimda yok eşim benim adima verse olur mu peki bana okunacaği zaman yoksa kisinin kendisimi vermek zorunda peki bunun bir limiti varmi canım biliyormusunuz
Tamam canım sagolasınEşin verse de olur canım yok limit gönlünden ne koparsa
74.ayet canım Rabbenee heblenee min ezveecinee ve zürriyyeetineee gurrate eayüniv vec alnee lil müttegıyne imeemeBenim ajandamda meshur ajandam : ) Furkan sureside yaziyordu 100. Ayeti sanirim tam hatirlamiyorum
Evet canim duzelttim mesajimi74.ayet canım Rabbenee heblenee min ezveecinee ve zürriyyeetineee gurrate eayüniv vec alnee lil müttegıyne imeeme