- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Yarın veririm sadakamı.okuyan arkadaşlarımdan allah razı olsun.allah kabul etsin.inşallah300 aldim kalan 000
Rabbim kardesimizin hacetini nasip etsin insallah
Kardeslerim aksam ezaninda zehra kardesimize duasini yapalim lutfen sonrada diger kardesimiz lokumcukk Çigdeme gecelim
Zehracim duan hacetin kabul olsun insallah.sadakani istersen duamiz sonunda ver istersen yarin senin bilecegin karar.
Cigdem kardesimize de aksam ezaniyla baslayalim insallah kardeşimiz sadakami verdim helallik verdim buyrun baslayin derse aksam ezanindan sonra duasina ortak olalim insallah
Okuruz canımEVLAT İSTEME DUASI İÇİN LISTEMIZ
@cibilicibilisaksak06 (GAMZE)
@Ssy8491 (SEHER)
@hediye-i rahmet(RUKİYE)
@HemDeliHemAsik(HATICE KIZI HANİFE)
@ikraberraol(ÖZLEM)
@Umutvar123 ( BETÜL )
@bezginblog (EMINE KIZI ESRA)
@annesinineseri(ESER)
@Gullbahcemm(TÜLAY VE EŞİ İSMAİL)
@Mirac46 (DUYGU)
@Hayalimdi gercek oldu (HATİCE)
@cansu_tr(CANSU)
@glmserser (SEÇİL)MAZERETLI
@zeynoc17( BÜŞRA CAN)MAZERETLI
@Monalisa09 (ASU)
@Zehra_gns (ZELIHA KIZI ZEHRA)
@Lokumcukk ( ÇİĞDEM)
@sonbaharyagmuru( SERİFE)
@bahar1143 (BAHAR)
Kızlar liste bu sekilde toplam sayimiz 4774
Aksam ezanindan sonra Lokumcukk ÇİĞDEM KARDEŞIMIZIN HACETINE DIYE ALDIM DIYEREK BASLAYALIM INSALLAH .
RABBIM OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.
Not kizlar hakkinizi helal edin vaktinizi almak istemiyorum bu sayfayi hazirlayan ve emegi olan kardesimiz gamze zor donemlerden geciyo ben ona dua etmek istedim eger helalliginiz varsa kardeşimize yasin okuyabilir misiniz toplam 41 yasin dedik.okumak isteyen kardeslerim buradaki kardeslerimin sirasi bitene kadar okursaniz sevinirim baska yerden de dua isticem.simdi okudum sayi bu die acele edilsin istemiyom sira sonu gelince isteyecegim varsa okuyan alicam insallah.bu hayra ortak olur musunuz
Allah razi olsun canim benim hizir gibi yetisiyorsun. Üç kardesimizin sirasi bitsin oyle baslayalim araya sokmak istemedim.diger yerlerden de dua isticem uzerimde borç odeyip gonul rahatligiyla ayrilcam diger sayfalarda dua bitince hersey icin saol ezan vakti yaklasiyo Allaha emanet olunOkuruz canım
EVLAT İSTEME DUASI İÇİN LISTEMIZ
@cibilicibilisaksak06 (GAMZE)
@Ssy8491 (SEHER)
@hediye-i rahmet(RUKİYE)
@HemDeliHemAsik(HATICE KIZI HANİFE)
@ikraberraol(ÖZLEM)
@Umutvar123 ( BETÜL )
@bezginblog (EMINE KIZI ESRA)
@annesinineseri(ESER)
@Gullbahcemm(TÜLAY VE EŞİ İSMAİL)
@Mirac46 (DUYGU)
@Hayalimdi gercek oldu (HATİCE)
@cansu_tr(CANSU)
@glmserser (SEÇİL)MAZERETLI
@zeynoc17( BÜŞRA CAN)MAZERETLI
@Monalisa09 (ASU)
@Zehra_gns (ZELIHA KIZI ZEHRA)
@Lokumcukk ( ÇİĞDEM)
@sonbaharyagmuru( SERİFE)
@bahar1143 (BAHAR)
Kızlar liste bu sekilde toplam sayimiz 4774
Aksam ezanindan sonra Lokumcukk ÇİĞDEM KARDEŞIMIZIN HACETINE DIYE ALDIM DIYEREK BASLAYALIM INSALLAH .
RABBIM OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.
Not kizlar hakkinizi helal edin vaktinizi almak istemiyorum bu sayfayi hazirlayan ve emegi olan kardesimiz gamze zor donemlerden geciyo ben ona dua etmek istedim eger helalliginiz varsa kardeşimize yasin okuyabilir misiniz toplam 41 yasin dedik.okumak isteyen kardeslerim buradaki kardeslerimin sirasi bitene kadar okursaniz sevinirim baska yerden de dua isticem.simdi okudum sayi bu die acele edilsin istemiyom sira sonu gelince isteyecegim varsa okuyan alicam insallah.bu hayra ortak olur musunuz
Allah razi olsun rukiyem saol dua sirasi bitsin öyle isticem insallahOkuruz canım
Çigdemcim aksam ezanindan sonra başlicaz duani almaya kardesim şimdi ezan okunacak zehra kardesimize dua edelim ya Allah ya bismillahSadakamı verdim başlayabilirizGullbahcemm
Allah razi olsun hanifem bende duami yaptim Rabbim zehra kulunada salih evlat versin dedim icinde butun kizlarin isimlerini saydim insallah Rabbim salih saliha evlat verir bizlere aminÇiğdem için 774 :)
Teşekkür üederim canım:)Çiğdem için 774 :)
Ne demek canım benim ❤Teşekkür üederim canım:)
Canım alım varsa bende katılmak isterimRabbim İnşallah kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi olabilmemizi nasip etsin...Kızlar Enbiya Suresinin bir ayeti var
"RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRU"L VARİSİN" bu ayetin 4774 kez tekrarlanması ile çok sayıda gebe kalan kişi olduğunu öğrendim ancak sadece ayeti söylemekle bitmiyor buna başlamadan önce ve bittikten sonra sadaka verilmesi, ayeti söylemeden niyet edilmesi ve ayeti söylerken abdestli olmak gerekiyor...
Katılmak isteyenler buyursun :)
Buyir canim hosgeldin sefa geldin ekleyelim ismini soylersen yazalim duaya katil zaten 3 arkadasimiza duamiz var bitiyo liste sonra isteyen olursa tekrar edecekCanım alım varsa bende katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?